Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Ταμυναϊκός: Ανέβηκε από τώρα στον ...Όλυμπο!

Ο Ταμυναϊκός σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας στο τέλος του Α' γύρου και από τότε αυξάνει συνεχώς τη διαφορά. Σήμερα νίκησε 3-1 τον πολύ καλό Όλυμπο. Αύξησε, έτσι, στους 10 βαθμούς τη διαφορά του
από τη δεύτερη θέση και μόνο αν αυτοκτονήσει, η ομάδα του Αλιβερίου  δεν θα είναι αυτή που θ' ανέβει ...στην κορυφή του Ολύμπου, στη λήξη του φετινού πρωταθλήματος της ΕΠΣΕ.

Στο 33' από ωραία σέντρα του Βασίλη Αναστασίου μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο Κορνελάτος την εκμεταλλεύτηκε και με έξοχο πλασέ άνοιξε το σκορ, σε ένα ημίχρονο όπου είχε την υπεροχή αλλά και ...είδε μεγάλη αντίσταση από την ψυχωμένη ομάδα του Γυμνού

Στην επανάληψη ο Ολυμπος βγήκε μπροστά και νωρίς (49') απείλησε με ισοφάριση όταν σε δυνατό σουτ του Ντούρμα η μπάλα έδειξε να γλείφει το δοκάρι, ενώ στο 53' είχε δοκάρι με τον Βεσέλι. Λίγο αργότερα έχασε και ευκαιρία με τον Κοτρογιάννη, ο οποίος μαζί με τον Σταματούκο αναστάτωσαν σ' αυτο το διαστημα (46-70') την άμυνα των γηπεδούχων .

Στο 66' η επιθετική δραστηριότητα και το πάθος του Ολυμπου επιβραβεύτηκε με την ισοφάριση. Ο Σταματούκος σέντραρε από αριστερά στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω απ' την περιοχή του Μπασινά και ο Βαγγέλης Ρουμπής, πρώτος σκόρερ μέχρι τώρα των φιλοξενούμενων, έπιασε το ευθύβολο σουτ πάνω στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπασινά, σημειώνοντας ένα πολύ ωραίο γκολ.

Μετά το 70' ο Ταμυναϊκός ...ξύπνησε και μέσα σε πέντε λεπτά πέτυχε δυο γκολ που του έδωσαν και το τρίποντο. Στο 77' ο Λελούδας έκανε  ωραία ενέργεια και σέντραρε την κατάλληλη στιγμή. Στην πορεια της μπάλας βρέθηκε ο  Κούρτης  που πλάσαρε υποδειγματικά και έκανε το 2-1.

Ο σκόρερ τεσσερα λεπτά μετά ήταν ο δημιουργός και ο Σταμέλος αυτός που εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του, κάνοντας με πλασέ το τελικό 3-1 για την ομάδα του Αλιβερίου.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε και από τον τραυματισμό του Μάριου Ρέτσα, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, που χτύπησε στο γόνατο και αντικαταστάθηκε .

Διαιτητές: Σέγκος, Αργύρης-Χατζηκαμαγιάννης.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Μπασινάς, Β. Αναστασίου, Πιλάτης, Καρατζάς, Μ. Αναστασίου (66 Ρετσας, 70 λ.τ. Τσαγκος) , Κρόκος, Φωτιάς, Κορνελάτος, Σταμέλος, Λελούδας, Κούρτης (83 Μαντασας).

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Γιώργος Κροκος): Μωραϊτης, Βαγγ. Κιούσης, Σακκής (90’ Καρλατηρας), Ξουρής, Ηλ. Αργύρης, Γ. Ζαχαριάς (66 Χρ. Ζαχαριάς), Κοτρογιάννης, Ντούρμας, Ευ. Ρουμπής, Βεσέλι, Σταματούκος (77 Δ. Κιούσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου