Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Δεν κρατιόταν στο Β' ημίχρονο και πέτυχε την πιο μεγάλη νίκη του

Ο πρωτοπόρος Ταμυναϊκός μετά την ήττα του στην Τριάδα την περ. Κυριακή έκανε επίδειξη ...πρωταθλητή και σάρωσε με 5-0 την ομάδα της Αρτάκης. Η νίκη αυτή ήταν η μεγαλύτερη
σε έκταση  (την τρέχουσα περίοδο) για την ομάδα του Αλιβερίου που δεν κρατιόταν στα 45 λεπτά του β' ημιχρόνου.

Το σκορ άνοιξε στο 30' με το πρώτο γκολ  στη φετινή περίοδο του Βασίλη Αναστασίου και ύστερα από ωραίο συνδυασμό του σκόρερ με τον Σταμέλο.
Λίγο μετά την έναρξη του Β' μέρους, ο Πιλάτης εκανε ωραίο μπάσιμο από αριστερά κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Κρόκο ο οποίος διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων.

Στο 50' η Αρτάκη δημιούργησε τη μοναδική απειλή για την εστία του Μπασινά, όταν από φάουλ του Μπαλαμπάνη, απέκρουσε προσωρινά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και στη συνεχεια ο Πουρνής, παίρνοντας το ριμπάουντ, δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί.

Οι Αλιβεριώτες στη συνέχεια εκδήλωσαν αρκετές επιθετικές προπάθειες και στο 57' εδραίωσαν τη νίκη τους με γκολ του Σταμέλου, ύστερα από ωραία ενέργεια του Κρόκου.
Ο ίδιος παίκτης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 75', εκμεταλλευόμενος έξοχη σέντρα του Κούρτη και το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου στο 87' με ωραία ατομική ενέργεια του Κρόκου.

Διαιτητές: Κασομούλης, Τσαφός-Κηρύκος 

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Μπασινάς, Β. Αναστασίου, Πιλάτης (70' Σαμαράς), Καρατζάς, Κορνελάτος, Κρόκος, Φωτιάς, Τσάγκος (64' Αναστασίου), Σταμέλος, Λελουδας, Κούρτης (74' Μαντασας).
Α.Ο.Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ (Δημήτρης Λύκος): Τσάμαρης, Γ. Μαστροκώστας, Μπαλαμπάνης, Ταψής (83' Βούλγαρης), Πουρνής, Κονόμι (70' Κηρύκος), Μπασούκος, Σεχάι, Μαντάς, Ανέστης (74' Χρόνης), Γκέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου