Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Κορίτσια για βόλεϋ

Φιλικών συνέχεια για τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Αλιβερίου στο βόλεϋ και συγκεκριμένα για τα τμήματα των παγκορασίδων & κορασίδων, που φιλοξένησαν σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Αλιβερίου την ομάδα
του Γιάννη Νεανίδη, τον Γυμναστικό Σύλλογο Πετοσφαίρισης Ερέτριας και αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες για να τον παρακολουθήσει. Παίχθηκαν 4 σετ και το σκορ σαφώς δεν είναι αυτός σκοπός αφού αυτό που προέχει για τα κορίτσια του Αστέρα Αλιβερίου όπως επισημαίνουν οι προπονητές της ομάδας κ. Αργύρης Ευ. & Κιούσης Ι. είναι να μάθουν να παίζουν σωστά και να βελτιώνονται. 
Στο αγωνιστικό κομμάτι τα κορίτσια του Αστέρα κατά διαστήματα έπαιξαν όμορφα αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια, καθώς, πράγματι γίνεται σωστή δουλειά, η οποία διαρκώς θα αλλάζει ποιοτικά, ώστε να γίνεται πιο αποδοτική.
Πολύ καλή δουλειά γίνεται και από τον Γιάννη Νεανίδη στον Γ.Σ.Π.Ερέτριας και ήταν κάτι που φάνηκε στο παρκέ του κλειστού. Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στις ομάδες οι οποίες με πρωταρχικό στόχο την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος, της φυσικής κατάστασης και της κοινωνικοποίησης μέσα από τον αθλητισμό, το μέλλον προδιαγράφεται αισιόδοξο.
*Χρέη διαιτητή έκανε ο Κιούσης Γιάννης.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου