Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Έκοψε πίτα και βράβευσε τους αθλητές του ο ΝΟ. Αλιβερίου

Σε ένα περιβάλλον γεμάτο από  νεανικά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου του 2020 στον Κάραβο στο café club “NOVUS” η κοπή της βασιλόπιτας του Nαυτικού Oμίλου Αλιβερίου στον Kάραβο. Όλοι οι κολυμβητές
και κολυμβήτριες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα  του προέδρου Προκόπη Αλέξη και του Δ.Σ. που ετοίμασαν μία ακόμη όμορφη γιορτή, την οποία  γέμισαν μοναδικά, οι  βραβεύσεις στους κολυμβητές και  τις κολυμβήτριες που  καταφέρνουν κάθε χρόνο τα πέντε τελευταία χρόνια να κατακτούν το Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα κολύμβησης  Συλλόγων θάλασσας.
Την εκδήλωση τίμησαν οι γονείς των αθλητών-τριών, φίλοι του ΝΟΑ καθώς η πρόεδρος του Νομικού προσώπου του δήμου Κύμης-Αλιβερίου Μαρία Σαμαρά Μπότη, ο αντιδήμαρχος Αυλωναρίου Γιώργος Κότσαρης, ο αντιπρόεδρος Α.Ο Αστέρα Παναγιώτης Μάστορης κι ο πρόεδρος της κοινότητας Αλιβερίου Γιώργος Παπαδιόχος ο οποίος ήταν κι ένας από τους τυχερούς της βραδιάς αφού το κομμάτι της βασιλόπιτάς του, έκρυβε το φλουρί.
Μάλλον «σημαδιακό»  ψιθύρισαν οι περισσότεροι παρεβρισκόμενοι…αφού όλοι στην περιοχή γνωρίζουν την στενή κι επιτυχημένη συνεργασία του Προέδρου της κοινότητας με το μέλος της κοινότητας και πρόεδρο του ΝΟΑ, οι οποίοι  παράγουν ένα σημαντικό έργο στην πόλη και βέβαια όλοι περιμένουμε από αυτούς να κινήσουν αποτελεσματικά τα νήματα για να έρθει και το πολυπόθητο κολυμβητήριο στο Αλιβέρι πολύ γρήγορα. 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με  δύο ειδικές βραβεύσεις. Πιο συγκεκριμένα η Νικολέτα Αγγελέτου βραβεύτηκε για τις διακρίσεις της στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης και ο Νικόλας Μέξης για την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προαγωνιστικών Κατηγοριών 2019. Τιμητικό έπαθλο απονεμήθηκε και στους προπονητές του Ομίλου Κώστα Αγγελέτο και Γιώργο Σπουπή.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου