Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Ο Νίκος Ζαχαριάς ...πήρε τη δόξα του Σίμωση

Ο Γιάννης Σίμωσης βρίσκεται στην Αυστραλία και ο Νίκος Ζαχαριάς άρπαξε την ευκαιρία και ...πήρε τη δόξα από τον πρώην συμπαίκτη του, σημειώνοντας δυο γκολ στη νίκη με 3-0 επί της Δόξας στο Προκόπι. Με αυτά τα δυο γκολ
ο νεαρός παίκτης της ομάδας του Αλιβερίου έγινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Αλιβερίου με 12 γκολ (11 είχε ο Σίμωσης), σκοράροντας, μάλιστα, για πρώτη φορά στο Β' γύρο. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων, ο Ταμυναϊκός κέρδισε για δεύτερη φορά τη Δόξα, την οποία φόρτωσε με μια ...11άδα γκολ, αφού στον Α΄γύρο την είχε νικήσει με 8-0 στο Αλιβέρι.

Ο Ζαχαριάς έβαλε τα δυο γκολ στο τελευταίο 5λεπτου του πρώτου ημιχρόνου (40' και 45') και τη νίκη ολοκλήρωσε στο 82' ο Τζερόνιμο Πομαρές που πέτυχε το πρώτο του γκολ στο τρέχον πρωτάθλημα

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Σέρρας-Αργύρης.
ΓΚΟΛ: 40′ & 45’+1′ Ζαχαριάς, 82′ Πομάρες.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ (Γιώργος Κουτσουφλάκης): Ανδρέου, Γ. Μορφούλης, Γ. Περήφανος, Κανελλόπουλος (78′ Σεγκούνας), Ν. Περήφανος, Γκίκας, Ιωσήφ, Μάλλιαρης, Καλλάης, Αλεξίου (85′ Μούντριζας), Θ. Μορφούλης.
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Τσάβαρης (85′ Αντ. Μητακίδης), Β. Αναστασίου, Πίλατης, Βελαέτης, Κουτσαυλής,  Ιδομ. Αναστασίου, Γιαντόμ, Μεταξάς, Λάμπρου (67′ Σκανδάλης), Ζαχαριάς (63′ Πομάρες), Βρέττος (46′ Ποδαράς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου