Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΝΟΑ ευχαριστεί για την εκδήλωση της κοπής της πίτας!


Την κοπή πίτας για το νέο έτος πραγματοποίησε ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.


Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου του ΝΟΑ:

"Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλα τα μέλη, τους γονείς και του φίλους του συλλόγου μας, για την παρουσία και την συμμετοχή τους στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του ΝΟΑ, καθώς και τις βραβεύσεις των αθλητών-τριων μας, που διακρίθηκαν την χρονιά που μας πέρασε, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα 21 Φεβρουαρίου στο cafe - club "NOVUS" στον Κάραβο Αλιβερίου.
Επίσης να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους στην εκδήλωση, τον Αντιδήμαρχο, κ. Γιώργο Κότσαρη, την κα. Μαρία Σαμαρά-Μπότη, Πρόεδρο του Νομικού προσώπου Πολιτισμού-Αθλητισμού του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αλιβερίου, κ. Γιώργο Παπαδιόχο και τον Αντιπρόεδρο του Α.Ο.Αστέρα Αλιβερίου, κ. Παναγιώτη Μάστορη.

Ξεχωριστή η παρουσία των αθλητών και προπονητών τους, τους οποίους και ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφεραν το 2019, όπως και όλων εκείνων που ξεπερνούν κάθε δυσκολία και κάθε καλοκαίρι δίνουν το ραντεβού τους στις εγκαταστάσεις του ΝΟΑ.
Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες και τα καταστήματα τις πόλης μας, για την στήριξή τους και την προσφορά τους στα δώρα των τυχερών της βραδιάς και αυτοί είναι:

Τα αθλητικά του Κώστα Φωτόπουλου, το "Χρονόραμα" Γιώργου Χροναίου στο Αλιβέρι, το Γυμναστήριο "Βιοκίνηση" Μαρίας Σκούρα, την pizzeria "IRISH", την "Vodafone" στο Αλιβέρι, το "Nostimo" στο Αλιβέρι, την "Wind" στο Αλιβέρι, την ταβέρνα "Σεφ...Ταλί" στον Κάραβο Αλιβερίου, τον "Germano" στο Αλιβέρι και το κατάστημα "Deco shop" του Κώστα Δημολιάνη.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους του "NOVUS" κ. Ιωάννη & Νίκο Νόβα (παλαιοί κολυμβητές μας) για την όμορφη και ζεστή βραδιά που μας προσέφεραν.

Ο καινούριος χρόνος, ο οποίος έχει αρχίσει, ευχόμαστε να μας χαρίσει χαρές και επιτυχίες, αλλά και ευχάριστες ειδήσεις για τα θέματα των υποδομών, που μας ταλαιπωρούν επι σειρά ετών. Καλή χρονιά!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου