Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Το "stereabasket" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με καλούς συνεργάτες και φίλους!

Σε μια όμορφη παρεΐστικη ατμόσφαιρα έκοψε την πίτα του το sterea basket στην ταβέρνα "ο Στέλιος" στο Καλοχώρι-Παντείχι. Παρών όλοι οι συνεργάτες του blog
και η βραδιά κύλησε σε  άκρως φιλική διάθεση. Παρακάτω η ανάρτηση για το γεγονός από το "stereabasket".

Με ευχές για καλή χρονιά με ακόμα περισσότερο μπάσκετ, κόψαμε χθες την πίτα μας με την παρουσία των συνεργατών της ιστοσελίδας που κάθε μέρα μπροστά στο πληκτρολόγιο, στη φωτογραφική μηχανή και στην κάμερα, προσπαθούν να σας μεταφέρουν τις μπασκετικές στιγμές απ’ όλη την Περιφέρεια!

Τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο Προκόπης Αλέξης από το Αλιβέρι που βρήκε το φλουρί, ενώ στη βραδινή έξοδο με συνοδεία…προβατίνας και όχι μόνο και ”έδρα” το Καλοχώρι-Παντείχι, το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ακόμα οι Παναγιώτης Νικολάου, Ηλίας Θαλάσσης, Άγγελος Αγαπητός, Μαριάντα Σοφοπούλου, Γιάννης Δαλιάνης, Αντώνης Λάμπρου, Δημήτρης Νικολάου.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας ανήκε όμως σε όλους εσάς, που κάθε μέρα επιλέγετε το Stereabasket για την ενημέρωσή σας, μια παρέα που ολοένα και μεγαλώνει και αυτό μας δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη και ευθύνη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2015!

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου