Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Α' ΕΠΣΕ: Αιδηψός-Ταμυναϊκός 0-1

Συνεχίζει ακάθεκτος το νικηφόρο σερί του ο Ταμυναϊκός, που πέρασε, έστω και δύσκολα, με "τρίποντο" και από την έδρα της Αιδηψού με 1-0. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Κοτρογιάννης στο 49'! Ο ίδιος παίκτης στο ντέρμπι της περ. εβδομάδας με τον ΑΟ Χαλκίς έχασε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ για να κάνει το 2-0, λίγο πριν ισοφαρίσει προσωρινά ο ΑΟΧ.

Σήμερα, όμως, ο Κοτρογιάννης το έβαλε και χάρισε στην ομάδα του μεγάλη νίκη, κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, όπως η ομάδα της Βόρειας Εύβοιας.

Μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν την μπάλα, έφυγαν γρήγορα στο ανοιχτό γήπεδο με τελικό αποδέκτη τον Κοτρογιάννη που βρέθηκε απέναντι από τον Μπιμπάι, τον "νίκησε" και έγραψε το 0-1.

Μετά το 60' ο Ταμυναϊκός προσπάθησε να διαφυλάξει τα νώτα του και δεν ανοίχτηκε πολύ στο παιχνίδι.

Η Αιδηψός πήρε τα ηνία και προσπάθησε να κλείσει τον Ταμυναϊκό στα καρέ του για να του κάνει τη ζημιά, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Οι Αλιβεριώτες ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ. Τελικά το κατάφεραν σχεδόν με την έναρξη του β' ημιχρόνου και στη συνέχεια μπόρεσαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα... 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Δελχάς-Σοφίου.

ΓΚΟΛ: 48′ Κοτρογιάννης.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γ. Δημητρίου): Μελ. Μπιμπάι, Φώτου, Αναστασιάδης, Γιουκάι, Γάσπαρης, Σουμπάσης (85' Σακάι), Καπλανάι (77' Αναγνώστου), Ιωσήφ (88' Γκοτσάι), Κυριακού, Τίτο Μπιμπάι, Μηλόπουλος.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγ. Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Πιλάτης, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Ιδομ. Αναστασίου, Βογιατζής (93' Πομάρες), Κοτρογιάννης, Σταματούκος (83' Μπράχα), Μώρος (83' Πέππας), Μανδράκας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου