Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Α' ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογική ανάσα! Αστέρας Αλιβερίου-Μαλεσίνα 65-43

Ο Αστέρας Αλιβερίου πέτυχε στον απόλυτο βαθμό το στόχο του στον εξ αναβολής αγώνα της Α' ΕΣΚΑΣΕ, νικώντας τη Μαλεσίνα με 65-43 και παίρνοντας παράλληλα και μια σημαντική διαφορά 22 πόντων, που μπορεί να παίξει το δικό της ρόλο στην εξέλιξη της σεζόν!

Η ομάδα του Ρέτσα έφτασε τις 2 νίκες στο πρωτάθλημα, μετά από εκείνη της 5ης αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλωνα Λιβαδειάς και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής, καθώς με ήττα σήμερα θα…χανόταν! Για τους Αλιβεριώτες ακολουθεί τώρα ένας ακόμα εντός έδρας ”τελικός” με αντίπαλο τον Γ.Σ. Ιτέας το Σάββατο και αν ζευγαρώσει τις νίκες του αυτή την εβδομάδα, αναμφίβολα θα κάνει καλές γιορτές!

Η Μαλεσίνα, που παρατάχθηκε με βασικές ελλείψεις (Καυκής, Βίγγος) έχασε στο πρώτο ημίχρονο με τραυματισμό τον Κατσαγάνη και από εκεί και έπειτα ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα για την ομάδα του Δαδίτσιου.

Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον μόνο στην πρώτη περίοδο (11-10), με τον Αστέρα να επιβάλει πλήρως το ρυθμό του στη συνέχεια φτάνοντας δίκαια και άνετα στη νίκη με 65-43, έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Φίλιππα Ιωάννου με 20 πόντους. Από τη Μαλεσίνα ο Τούντας είχε 14 (2) πόντους.

Διαιτητές: Χουγιάζος-Καραμπιτσάκος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-10, 31-20, 49-35, 65-43.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Ρέτσας-Μάστορης Ι.): Ρέτσας 2, Καψούλης 12, Βασιλείου, Γλάρος 9, Παπακωνσταντίνου, Γανωτής 2, Ιωάννου Φ. 20, Καραμάνος 4, Τζουβάνας 6, Ιωάννου Ευστρ. 4, Αχματιώτης 6.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Δαδίτσιος-Καυκής): Τούντας, Δημητρός, Σέττος 2, Καζάκης 4, Τούντας 14 (2), Χριστοφόρου, Τσελεκούνης 4, Κυριάκης 2, Θεοδώρου 9, Κατσαγάνης 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου