Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Επιστροφή Χροναίου στον Αστέρα Αλιβερίου

Την επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Γιάννη Χροναίο ανακοίνωσε ο Αστέρας Αλιβερίου όπου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Ο Γιάννης αγωνίζεται στη θέση 1, έχει ύψος 1.80μ. και είναι 23 χρονών. Διακρίνεται για την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα και την όρεξη για δουλειά.

Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ στον Αστέρα Αλιβερίου, όπου και παρέμεινε για δύο χρόνια. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Ακαδημίες της Χαλκίδας για ακόμη δύο χρόνια, πετυχαίνοντας ισάριθμες ανόδους από τη Γ' στην Α' ΕΣΚΑΣΕ. 

Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος έφηβος Στερεάς Ελλάδας. Την σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε στην Β' Εθνική με την ομάδα της Νίκης Βόλου, ενώ την σεζόν 2019-2020 στην Γ' Εθνική με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς και την σεζόν 2020-2021 στην Α1 ΕΣΚΑΘ με την ΑΕΣ Ανάληψης Βόλου.

Ο Αστέρας Αλιβερίου τον καλοσώρισε με ανακοίνωσή του στην σελίδα του στο Fbook:

" Ο ΑΟ Αστέρας 80 Αλιβερίου είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά με ένα παιδί που ξεκίνησε στην ακαδημία του Αστέρα και επιστρέφει! Καλώς όρισες Γιάννη! Γιάννης Χροναίος "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου