Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Συνεχίζει ο τζούνιορ Γιάννης Τσολάκος

Κάτοικος Αλιβερίου για δεύτερη σεζόν ο περσινός πρωταθλητής με τον ΑΟ Χαλκίς. Οταν πήγε στη Χαλκίδα για τον ΑΟ Χαλκίς προκειμένου να καλύψει τη θέση του ακραίου μπακ ο Γιάννης Τσολάκος, με τη μαχητικότητά του πήρε φανέλα βασικού και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ' Εθνική με τους κυανόμαυρους.

Η παρουσία του στόπερ Γιάννη Τσολάκου του Αθ. στον ΑΟΧ αυτόματα προσέδωσε στον Γιάννη Τσολάκο του Κ. το παρατσούκλι «τζούνιορ», ώστε να ξεχωρίζουν οι δυο Τσολάκοι.

Το περσινό καλοκαίρι ο μεγάλος Τσολάκος πήγε στον Αμαρυνθιακό και ο τζούνιορ στον Ταμυναϊκό, μετά από εισήγηση του προπονητή Βαγγέλη Ντόβολη.

Χθες Τρίτη ο Ι.Κ. Τσολάκος ανανέωσε με τον Ταμυναϊκό, μια σημαντική κίνηση, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα του Αλιβερίου.

Στην σελίδα του στο fbook αναφέρει η ομάδα του Ταμυναϊκού:

"Το Δ.Σ. του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι ανανέωσε την συνεργασία του για τα επόμενα χρόνια με τον ποδοσφαιριστή μας ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΟΛΑΚΟ.

Ο Γιάννης αποκτήθηκε την περσινή σεζόν από τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑ και αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στη θέση του πλάγιου μπακ.

Γιάννη σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες και την νέα ποδοσφαιρική σεζόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου