Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Ταμυναϊκός: Επιστροφή Γιάννη Σίμωση!

Σε μια μεταγραφική κίνηση που κανείς δεν περίμενε προχώρησε ο Ταμυναϊκός που ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή στην ομάδα (και στα γήπεδα) του φορ Γιάννη Σίμωση.

Ο Γιάννης έχει διαγράψει μια πολύ σημαντική πορεία στις εθνικές κατηγορίες (Α', Β' και Γ' Εθνική) και στο παρελθόν έχει βάλει τη σφραγίδα του -και- στον Ταμυναϊκό. Έχει πραγματοποιήσει ιδιαίτερα αξιόλογη ποδοσφαιρική πορεία και εκτός των ελληνικών συνόρων, έχοντας παίξει σε W. Burghausen (Γερμανία), West Adelaide SC (Αυστραλία), Adelaide Olympic FC (Αυστραλία).

Πριν λίγα χρόνια ...πέταξε για Αυστραλία και επέστρεψε πριν μερικούς μήνες, ακολουθώντας έναν άλλο δρόμο, αυτόν του μάνατζερ.

Παράλληλα, όμως, θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Ταμυναϊκού και τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και θα αγωνιστεί με τους Αλιβεριώτες στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ.

Στην σελίδα του στο fbook αναφέρει η ομάδα του Ταμυναϊκού:

" Το Δ.Σ. του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ σας ενημερώνει ότι συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΜΩΣΗ.

Ο Γιάννης είναι σέντερ φορ και έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας και της Σούπερ Λίγκας 2, μεταξύ των οποίων ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ και η ΚΕΡΚΥΡΑ.

Επίσης αγωνίστηκε και στο παρελθόν με την ομάδα μας, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.

Γιάννη καλώς ήρθες και πάλι στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να έχεις πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου