Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Γ' ΕΠΣΕ (Δ' ΟΜΙΛΟΣ): Κριεζά-Άγιος Λουκάς 0-0

Τα Κριεζά αναδείχθηκαν ισόπαλα χωρίς σκορ με τον Άγιο Λουκά, στο ντέρμπι κορυφής της δέκατης όγδοης και τελευταίας αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ' ΕΠΣΕ. Οι δυο ομάδες είχαν ήδη εξασφαλίσει την είσοδο τους στα μπαράζ, με το τελικό 0-0 απλά να καθορίζει με πόσους ακριβώς βαθμούς θα μπουν εκεί, με τον πρώτο Άγιο Λουκά να ξεκινά με 16 (συγκομιδή με τους άλλες τρεις ομάδες της πρώτης τετράδας) και τον ΑΟΚ αντίστοιχα να φτάνει στους 13, έχοντας από κάτω τους Αφράτι (11β.) και Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου (8β.). 

Σ' ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι "λιγνιτωρύχοι" έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στο 13′ (αποβολή Κιάτου) και προσπάθησαν να "χτυπήσουν" στις αντεπιθέσεις τα Κριεζά, που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και -μεταξύ άλλων- χαμένο πέναλτι με τον Πιλάτη στο 60′ (απόκρουσε ο Τζανής).


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τουλούμης/Ντόβολης Ι.-Ιωάννου Ι.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 13′ Κιάτος


ΚΡΙΕΖΑ (Βασίλης Καρατζάς): Μπρούνο Κελάι, Μπενίτο Κελάι, Μπράχο, Πιλάτης, Μπάνος, Αθανασίου, Λαθουράς, Ποδαράς, Τσόκας (68′ Σ. Τσαρούμης), Περιβολάρης, Σ.Μ. Αθανασίου.

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Δημήτρης Γούναρης): Τζανής, Μεταξάς (90′ Μπόκαρης), Κιάτος, Γκαρούτσος, Π. Φελέρης, Λάμπρου, Μάλλιος, Κιούσης, Ν. Φελέρης (83′ Περήφανος), Ισούφ, Νικολάου (68′ Κωτσής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου