Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Α.Σ. "ΖΥΓΟΣ": Με την 2η θέση αποχαιρέτησε το 2023 η αθλήτρια Μίχα Εβελίνα!

Το 2022 έκανε την πρώτη του δειλή παρουσία στα ελληνικά αγωνιστικά δρώμενα του Ταεκβοντό, πλέον έχει μετατραπεί σε μια αληθινή γιορτή του αθλήματος που συγκεντρώνει περισσότερα από 930 παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών, από 88 σωματεία της Νοτίου Ελλάδος.

Ο λόγος για το Αγωνιστικό Φεστιβάλ Ήλις και Πάρης «Ευ Αγωνίζεσθαι», η τέταρτη έκδοση του οποίου φιλοξενήθηκε από την Παρασκευή 15 έως και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου "Τάσος Καμπούρης", στην Χαλκίδα.

Διοργανώτρια του θεσμού που έγινε λατρεία για τους μελλοντικούς Ολυμπιονίκες του Tαεκβοντό, η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ), ενώ η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝΟΑ).

Στο συγκεκριμένο αγωνιστικό φεστιβάλ συμμετείχε και η αθλήτρια του Α.Σ. "ΖΥΓΟΣ" Αλιβερίου, Εβελίνα Μίχα. 

Η Εβελίνα κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία της, όπου η επιτυχία της αυτή, γέμισε με συναισθήματα χαράς και επιβράβευσης των προσπαθιών της, την ίδια, τον προπονητή της, κ. Ιωάννη Παναγιώτου και ασφαλώς τους γονείς της Σοφία & Γιάννη.

Η δωδεκάχρονη αθλήτρια αφιερώνει μεγάλο μέρος από την δραστηριότητα της στον αθλητισμό και εκτός από το Ταεκβοντό έχει αξιόλογη παρουσία και στα αθλήματα της κολύμβησης (ΝΟ Αλιβερίου) και της καλαθοσφαίρισης (Αίας Αλιβερίου).

Το 2023 έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον σύλλογο της και την ίδια και το 2024 προμηνύει ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στην κατηγορία Κορασίδων που αγωνίστηκε η αθλήτρια του Α.Σ. "Ζυγού", την πρώτη θέση κατέλαβε η Βόσσου Αικατερίνη, του Α.Σ. Πλάτων και την τρίτη θέση, η Αποστολάκη Σοφία-Στυλιανή, του ΑΠΣ Αγίου Ελευθέριου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου