Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Α' ΕΠΣΕ: Προποντίδα-Ταμυναϊκός 3-4

Ο Ταμυναϊκός επικράτησε της Προποντίδας 4-3, στα πλαίσια της δέκατης ένατης αγωνιστικής της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Η "Μπάρτσα" άνοιξε το σκορ στο 14′ με κεφαλιά του Ι. Παπακωνσταντίνου, ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Λ. Πάλλης. 

Διπλασίασε τα τέρματα της στο 24′ με σουτ στην επαναφορά του Θ. Τσιαμπάλη, έχοντας προηγούμενα σουτάρει ο Γκιόσι κι αποκρούσει ο Κότσαρης. 

Δύο λεπτά μετά η ομάδα του Αλιβερίου μείωσε 2-1, με πέναλτι που κέρδισε ο Κανάνι και αξιοποίησε ο Γ. Ντόβολης. Η ισοφάριση ήρθε στο 32′ με πλασέ του Κανάνι μέσα από την περιοχή, αξιοποιώντας μεταβίβαση του Πέππα. 

Οι γηπεδούχοι στο 41′ έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ε. Ντεγιάννη (καταλογίστηκε ότι μάρκαρε αντικανονικά τον Κανάνι, λίγο πριν πατήσει περιοχή). Ανταγωνιστικό και αμφίρροπο το ματς και στην επανάληψη, με τον Αργυρό στο 61′ να βρίσκετι τον Γκιόσι, το σουτ του οποίου πέρασε λίγο πάνω από την οριζόντια δοκό.

Ένα λεπτό μετά αυτή τη φορά ο επιθετικός της Προποντίδας κατάφερε να σκοράρει, ολοκληρώνοντας την ατομική του προσπάθεια με σουτ, στέλνοντας την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα, δίνοντας και πάλι στους γηπεδούχους το προβάδισμα. 

Ο Ταμυναϊκός ισοφάρισε ξανά στο 69′, με τον Κονόμι να τροφοδοτεί τον Μπράχα, ο οποίος σκόραρε με πλασέ. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στο 79′ έφτασαν σε νικητήριο τέρμα, που ήταν το δεύτερο προσωπικό του Κανάνι, με πλασέ, έχοντας τροφοδοτηθεί από τον Σταματούκο.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας/Κοντογιαννίδης-Σέρρας.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 41′ Ε. Ντεγιάννης.

ΓΚΟΛ: 14′ Ι. Παπακωνσταντίνου, 24′ Θ. Τσιαμπαλής, 62′ Γκιόσι-26′ Γ. Ντόβολης, 32′ & 79′ Κανάνι, 68′ Μπράχα.


ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Κουσκούτης, Μακρής (81′ Μυτάκης), Ε. Ντεγιάννης, Ι. Παπακωνσταντίνου, Νικολάου, Σταθόπουλος (70′ Λ. Τσιαμπαλής), Ζαχαριάδης (81′ Αυλωνίτης), Λ. Πάλλης (75′ Σπύρου), Θ. Τσιαμπαλής, Γκιόσι, Αργυρός.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Κότσαρης, Δήμου, Μαντζουρανάκης (79′ Πόγκας), Αναστασίου, Φωτιάς, Γ. Ντόβολης, Σταματούκος, Ζαχαρόπουλος, Αντζέλι (46′ Κονόμι), Κανάνι (84′ Α. Μυρτέζα), Πέππας (59′ Μπράχα).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου