Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Β' ΕΠΣΕ (Γ' ΟΜΙΛΟΣ): Άγιος Λουκάς-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 2-2

Άγιος Λουκάς και Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2, στην πρεμιέρα του νοτίου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ. Δυνατό και αμφίρροπο το παιχνίδι στο γήπεδο Αγίου Λουκά, με αρκετές συγκινήσεις και γκολ κυρίως στο β’ μέρος και έπειτα από ένα ‘άσφαιρο’ πρώτο ημίχρονο. 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο τρίτο λεπτό της επανάληψης, με τέρμα του Χ. Παρίση, με τον Άγιο Λουκά να ‘απαντά’ και να φτάνει στο 1-1, ένα δίλεπτό αργότερα, με τον Αντωνίου. Ο Λύκος έδωσε και πάλι το προβάδισμα (1-2) στην ομάδα του Αγίου Νικολάου στο 65′, όμως οι γηπεδούχοι -παρότι έπαιζαν με 10 παίκτες απ’ το 42′, λόγω αποβολής του Τσάλα- βρήκαν και πάλι γρήγορη ‘απάντηση’, με τον Δημολιάνη να ισοφαρίσει και πάλι, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 69′.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωνστάντιος, Νικολάου Σ.-Ακριώτης.


ΑΠΟΒΟΛΗ: 42′ Τσάλας.


ΓΚΟΛ: 50′ Αντωνίου, 69′ Δημολιάνης, 48′ Χ. Παρίσης, 65′ Λύκος.


ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Α. Πηλιχός, Τσάλας, Νικολάου, Κατέβας, Μέας (46′ Κοτολλάκου), Γκαρούτσος, Γ. Πηλιχός, Κωτσής, Αντωνίου (55′ Κόρμπας), Μπόκαρης (46′ Δημολιάνης), Κιάτος.


ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Γρηγόρης Μάλλιαρης): Βαβουλιώτης, Μπιτζανάκης, Ντούρμας, Θ. Μπαρίτας, Τόγκος, Κυτίνος (55′ Μάλλιαρης), Λύκος, Πιτσίνης, Ανδρέου (55′ Σεφερλής), Τζάνος (87′ Βαλέρης), Χ. Παρίσης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου