Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Ποδοσφαιρική γιορτή για τους πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας (Αρτάκη-Εθνική 2004 2-2)

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4/10 φιλική αναμέτρηση για την ενίσχυση των πυρόπληκτων σωματείων της Βόρειας Εύβοιας, ανάμεσα στην Αρτάκη και σε ομάδα μελών της Εθνικής Ελλάδας 2004 και άλλων άσων του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά από πρωτοβουλία του Ευβοιώτη τερματοφύλακα Σάκη Κατσούλη και σε συνεργασία με την ΕΠΣ Ευβοίας και τον ΑΟΝ Αρτάκης.


Ποδοσφαιρική γιορτή στο γήπεδο Αρτάκης παρουσία φιλάθλων, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και μελών του ΔΣ της ΕΠΣΕ. Πριν την έναρξη του αγώνα, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Κτηνιατρικής Δημήτρης Βουρδάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας & Αθλητισμού Κώστας Γαλάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης βραβεύτηκε η Εθνική 2004.


Στο αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού, στο οποίο οι δύο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα, Αρτάκη και Εθνική 2004 αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2. Ο Στασινόπουλος με ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ στο 19′. Η Εθνική 2004 ισοφάρισε 1-1 στο 10ο λεπτό της επανάληψης (παίχτηκαν δύο ημίχρονα των 35 λεπτών) με δυνατό σουτ του Καραγκούνη, που έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να χτυπήσει μέσα από τη γραμμή του τέρματος του ΑΟΝΑ, που πήρε και πάλι το προβάδισμα πέντε λεπτά μετά με πλασέ του Ζιγκερίδη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε λίγο πριν το φινάλε του αγώνα ο Κ. Λυμπερόπουλος, σπρώχνοντας από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τουλούμης/Δάλλας-Σέρρας.


ΓΚΟΛ: 19′ Στασινόπουλος, 50′ Ζιγκερίδης-45′ Καραγκούνης, 68′ Κ. Λυμπερόπουλος.


ΑΡΤΑΚΗ (Νίκος Κουρμπανάς): Ντουμάνης, Χατζηστάμου, Τσατσαρώνης, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ντελέκος, Ζιγκερίδης, Εσκουρέντο, Λέκκας. (Κατσαρής, Ζαχαρόπουλος, Κουτρόπουλος, Αρκούδας, Στασινόπουλος, Μεγάλος, Σταματάκος, Μπασινάς, Ντρέκης, Αναστόπουλος).


ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ 2004: Χαλκιάς, Καψής, Μπασινάς, Καψής, Κυργιάκος, Πετρόπουλος, Νάνος, Ούμπιδες, Κεφάλας, Καραγκούνης, Καφές. (Δέλλας, Ν. Λυμπερόπουλος, Κ. Λυμπερόπουλος, Κατσούλης, Κατσιλιάνος, Κωστούλας).



ΠΗΓΗ: eviasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου