Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Β' Φάση): Ταμυναϊκός-Αμαρυνθιακός 6-1

Με εντυπωσιακό τρόπο προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας ο Ταμυναϊκός, ο οποίος στο γειτονικό ντέρμπι με τον Αμαρυνθιακό, φιλοδώρησε την ομάδα της Βάθειας με 6 γκολ (6-1). Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο δεύτερο λεπτό με τελική προσπάθεια του Γ. Μώρου από κοντά, έπειτα από μεταβίβαση του Βρέττου, ενώ στο 5′ η ομάδα της Βάθειας είχε ένα σουτ με τον Π.Δ. Σκριβάνο, που μπλόκαρε ο Ζωντός και στο 23′ η κεφαλιά του Π.Λ. Σκριβάνου έφυγε λίγο άουτ, με την ομάδα του Αλιβερίου να διπλασιάζει τα τέρματα της στο 42′, όταν μετά από προσωπική ενέργεια του Γ. Μώρου, εκείνος τροφοδότησε τον Κοτρογιάννη που δεν δυσκολεύτηκε σε άδειο τέρμα να σκοράρει.

 Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι μείωσαν 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πέππα (το κέρδισε ο Π.Λ. Σκριβάνου). Με γρήγορο γκολ ξεκίνησαν και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, με τον Γ. Μώρο να εκμεταλλεύεται έξοδο του Κελάι, κάνοντας άνετα το 3-1, ενώ στο 55′ έκανε χατ-τρικ και το σκορ 4-1, αξιοποιώντας πέναλτι (το κέρδισε ο Σταματούκος). 

Πέντε λεπτά μετά ο Σταματούκος σε φάση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο, ‘έγραψε’ το 5-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 77′ ο Καρατζάς με σουτ στην επαναφορά (δοκάρι και μέσα), έπειτα από τελική του Βρέττου, που σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Θ. Σκριβάνος είχε ένα σουτ μέσα απ’ την περιοχή, που πέρασε λίγο άουτ στο 89′, για την ομάδα της Βάθειας που έπαιζε με 10 παίχτες απ’ το 76′ (αποβολή Δ. Τσούτση με δεύτερη κίτρινη κάρτα).


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος/Βελέντζας-Κηρύκος.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 76′ Δ. Τσούτσης.

ΓΚΟΛ: 2′ & 46′ & 55′ Γ. Μώρος, 42′ Κοτρογιάννης, 60′ Σταματούκος, 77′ Καρατζάς-45’+ Πέππας.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Πιλάτης (78′ Φωτιάς), Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Μ. Αναστασίου (61′ Μανδράκας), Πέππας, Βρέττος, Σταματούκος (66′ Βογιατζής), Γ. Μώρος (78′ Κουζούλογλου), Κοτρογιάννης.


ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Αλέξης Αλεξανδρής): Κελάι, Καρβελάς, Δ. Τσούτσης, Ρεπετσάς, Πετράκης (64′ Νικολακάκης), Πέππας, Κιμουλιάτης (20′ Θ. Σκριβάνος λ.τ.), Σιαράπης (81′ Μεταξάς λ.τ.), Π.Λ. Σκριβάνος, Π.Δ. Σκριβάνος, Π. Τσούτσης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου