Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Α' ΕΠΣΕ: Ταμυναϊκός-Κάρυστος 3-0

Την Τετάρτη, η άμυνα του Αμαρυνθιακού ένιωσε για τα καλά τον Γιάννη Μώρο που πέτυχε τρία γκολ για τον Ταμυναϊκό στη νίκη του με 6-1. Τέσσερις μέρες μετά ο Ερετριανός παίκτης της ομάδας του Αλιβερίου έκανε ξανά χατ-τρικ κι έγινε ο ...μονταδόρος της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα (3-0 την Κάρυστο).

Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο 45λεπτο και χωρίς πολλές φάσεις, αλλά στην επανάληψη ο Ταμυναϊκός έκαμψε κάθε αντίσταση των νοτίων και τους υποχρέωσε στην πρώτη τους ήττα με τον Μώρο να ανοίγει το σκορ στο 60' από ωραία εκτέλεση φάουλ (ο Δρόσος δεν μπόρεσε αν συγκρατήσει την μπάλα κι αυτή κατέληξε στα δίχτυα του).

20 λεπτά αργότερα ο Μάνος Αναστασίου έδωσε την ασίστ στο Μώρο που ...μπούκαρε και βγήκε απέναντι απ' τον τερματοφύλακα της Καρύστου. Με ένα εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Δρόσο κι έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Μώρος, όμως, δεν κρατιόταν... και στο 88' βρέθηκε στην περιοχή από δεξιά και με πλασέ στην άλλη πλευρά της εστίας των φιλοξενούμενων διαμόρφωσε το τελικό 3-0.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Παππάς-Καμπούρης Τ.

ΓΚΟΛ: 61′ & 79′ & 87′ Γ. Μώρος.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Πιλάτης (89′ Καλαμιώτης), Β. Αναστασίου, Καρατζάς, Μ. Αναστάσιου (89′ Φωτιάς), Πέππας (58′ Μανδράκας), Βρέττος, Σταματούκος (34′ λ.τ. Βογιατζής), Κοτρογιάννης (89′ Πομάρες), Μώρος.

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Ηλίας Οικονομίδης): Δρόσος, Παπουτσής, Γεωργιόπουλος (86′ Αστήθας), Καράβολας, Ναυπλιώτης, Κακαβάς, Κασέμι, Ζάνι, Νταουτλλάρι (66′ Ποδαράς), Σούλας, Ρούσσος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου