Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Α' ΕΠΣΕ: ΑΟ Χαλκίς-Ταμυναϊκός 0-0

Ο ΑΟ Χαλκίς αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με τον Ταμυναϊκό, στη δωδέκατη αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Αλιβερίου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία, που την είχε ο ΑΟΧ στο 26′ με σουτ του Δούκα στο κάθετο δοκάρι. 

Ίδια η εικόνα του αγώνα στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να πλησιάζουν στο γκολ στο 52′ με τον Πέππα να βγαίνει απέναντι από τον Γαλλή, σουτάροντας όμως πάνω από την οριζόντια δοκό, ενώ στο 75′ ο πορτιέρο των γηπεδούχων έσωσε την εστία του σε κεφαλιά του Ζαχαρόπουλου, όπως και σουτ του Σταματούκου. 

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα και με λίγο τύχη παραπάνω θα μπορούσαν σε 1-2 περιπτώσεις να φτάσουν στο γκολ, με τον βαθμό της ισοπαλίας πάντως να κρίνεται ικανοποιητικός απέναντι σε ισχυρό αντίπαλο, παραμένοντας όμως χωρίς νίκη εντός αγωνιστικών χώρων (έχει δύο νίκες με Ηρακλή Ψαχνών και Λουκίσια, άνευ αγώνα).


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τουλούμης/Κωνστάντιος-Παππάς.


ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Βαγγέλης Τόγιας): Γαλλής, Σαρρής, Α. Πατσαβούρας, Μ. Πατσαβούρας, Ανυφαντής, Μανωλόπουλος, Καλέντζης, Μάρκου, Γιαννόπουλος, Λάζρι, Μπαρώνος. (Δούκας, Αγγελάκης, Πάντος, Σταθαράς, Κατσαρής).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Κότσαρης, Δήμου, Μαντζουρανάκης, Μπελίτσος, Αναστασίου, Γ. Ντόβολης, Σταματούκος, Ζαχαρόπουλος, Γλυκός, Κανάνι, Κονόμι. (Κιάτος, Κελάι, Πόγκας, Μπασινάς, Φωτιάς, Πεππάς, Μπράχα, Αντζέλι).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου