Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Α.Σ. "ΖΥΓΟΣ": Κυπελλούχος Ελλάδας η αθλήτρια Δήμητρα Γερμανάκη!

Με τη συμμετοχή 1602 αθλητών και αθλητριών, διεξήχθη από την Παρασκευή 1η έως και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το Κύπελλο Πανελλήνιας συμμετοχής με την επωνυμία «Γεώργιος Βόλαρης 2023». 

Το 2022, το Κύπελλο Βόλαρης πραγματοποιήθηκε δύο φορές, σε Χαλκίδα (Ιανουάριος) και Φάληρο (Νοέμβριος). 

Το ''παρών'' με την αθλήτρια του Δήμητρα Γερμανάκη έδωσε και ο Α.Σ. "ΖΥΓΟΣ" με τον σύλλογο του Ιωάννη Παναγιώτου να τα πηγαίνει περίφημα. Σκοπός του συλλόγου ήταν οι εμπειρίες μέσα από επίσημους αγώνες ενώ δεν έλειψαν και οι διακρίσεις.

Το επίπεδο του συναγωνισμού ήταν υψηλό κι έτσι οι επιτυχία της αθλήτριας του συλλόγου του Αλιβέριου Δήμητρας Γερμανάκη να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία της, αποκτά ξεχωριστή σημασία.

O Αίαντας Αγίου Δημητρίου με 10 χρυσά, 11 ασημένια και 8 χάλκινα μετάλλια πρώτευσε στο Κύπελλο Πανελλήνιας συμμετοχής «Γιώργος Βόλαρης» που φιλοξενήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Την δεύτερη θέση με 6 χρυσά, 3 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια πήρε η Αττική Δύναμη, ενώ τρίτος σύλλογος στη γενική κατάταξη της διοργάνωσης ήταν ο Ολυμπιακός Νικαίας με 5 χρυσά, 2 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου