Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

Μήνας ορκωμοσιών ο Δεκέμβρης των νέων περιφερειακών και δημοτικών αρχών της χώρας, έτσι και στον δήμο Κύμης-Αλιβερίου τελέστηκε η ορκωμοσία του νέου δημάρχου, κ. Νίκου Μπαράκου και των δημοτικών συμβούλων, των προέδρων και των συμβούλων των Κοινοτήτων του δήμου, το απόγευμα του Σαββάτου 23/12, στο κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο Αλιβεριου.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ, συνεπικουρούμενος από ιερείς της περιοχής. Το παρών έδωσαν βουλευτές, δήμαρχοι και άλλοι αιρετοί, εκπρόσωποι αθλητικών
φορέων, συλλόγων και σωματείων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και όχι μόνο, καθώς και εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας και της ηγεσίας των σωμάτων ασφαλείας του Νομού.


Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε γιορτινό κλίμα και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα χαμόγελα περίσσευαν. Αρκετοί και οι αιρετοί που ορκίστηκαν οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο του αθλητισμού, μεταξύ άλλων και ο νέος Πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Αλιβερίου, κ. Προκόπιος Αλέξης.


Ο κ. Αλέξης ο οποίος είναι πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου, έδωσε τον καθιερωμένο θρησκευτικό όρκο και με την υπογραφή του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας πλέον από 1/1/2024 ξεκινάει την θητεία του. 


Την τελετή ορκωμοσίας τίμησε με την παρουσία της και η κα. Ελευθερία Σαραντίδου, Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και Πρόεδρος της Π.Ε.Υγρού Στίβου Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας.

Στο γιορτινό τραπέζι που έκανε για τους φίλους και συνεργάτες του ο κ. Αλέξης, συγκινητική ήταν η στιγμή όπου συναντήθηκαν ξανά μετά απο αρκετά χρόνια και οι παλαιές συναθλήτριες, κα. Δήμητρα Ράπτη (πρώην Πρόεδρος του ΝΟ Αλιβερίου) και η κα. Ελευθερία Σαραντίδου. 

Στην φωτογραφία στο βάθρο οι δύο τους από αγώνες κολύμβησης στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας. 

Η βραδιά έκλεισε με ευχές για καλή και επικοδομητική θητεία, και βέβαια δεν έλειψαν και οι ευχές για την γρήγορη ολοκλήρωση της δρομολογημένης κατασκευής του έργου του κλειστού καλυμβητηρίου Αλιβερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου