Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

O NO Αλιβερίου αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην Πρόεδρο Νίκο Παλδεμτζή

Η είδηση του θανάτου του Νίκου Παλδεμτζή σκόρπισε βαθιά θλίψη στην ευρύτερη κοινωνία του δήμου Κύμης Αλιβερίου, καθώς ο εκλιπόν σε όλο του βίο κατέγραψε μια σημαντική και αξιόλογη πορεία, ως γνωστός και καταξιωμένος Συμβολαιογράφος, ως ενεργός πολίτης όπου χρειάστηκε η συνδρομή του αλλά και ως άψογος οικογενειάρχης.

Με την σύζυγό του Σοφία απέκτησε δύο παιδιά και στη συνέχεια και εγγόνια, τα οποία χάρηκε και καμάρωσε ως την στιγμή που κόπηκε το νήμα της ζωής του, αφήνοντας ένα ανεκπλήρωτο κενό για την οικογένειά του αλλά και για το φιλικό του περιβάλλον.

Η οικογένεια του ΝΟ Αλιβερίου, ο Πρόεδρος κ. Προκόπιος Αλέξης και το Δ.Σ., με συγκίνηση αποχαιρετούν το Νίκο Παλδεμτζή, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος στον Όμιλο κατά το παρελθόν.

Παρακάτω η ανακοίνωση του αθλητικού συλλόγου:

" Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΝΟ Αλιβερίου, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νικόλαου Παλδεμτζή, ο οποίος έφυγε εχθές ανήμερα της Εορτής των Θεοφανείων από την ζωή.

Ήταν ο πρώτος Πρόεδρος του ΝΟ Αλιβερίου μετά την επανασύστασή του, το έτος 1977.

Με μέσα πενιχρά την εποχή εκείνη, αλλά με περίσσια αγάπη προσέφερε και ο ίδιος το κατά δύναμη με συνέπεια ο ΝΟΑ να ορθοποδήσει με δικές του δυνάμεις για την επιβίωση και επικράτησή του.

Καλό ταξίδι "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου