Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Α' ΕΠΣΕ: Ταμυναϊκός-Απόλλων Ερέτριας 3-0

Ο Ταμυναϊκός κέρδισε 3-0 τον Απόλλωνα Ερέτριας, στα πλαίσια της δέκατης έκτης αγωνιστικής της πρώτης ευβοϊκής κατηγορίας. Η ομάδα του Αλιβερίου, που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τον δεύτερο γύρο, μπήκε δυνατά στο ματς.

Άνοιξε το σκορ στο πέμπτο λεπτό με τον Μπράχα, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της, αφού στο 12′ διπλασίασε το προβάδισμα της κι έκανε χατ-τρικ στο 29′, "κλειδώνοντας" ουσιαστικά πριν το μισάωρο τη νίκη των γηπεδούχων. 

Κυρίως στην επανάληψη οι "Απολλωνιστές" προσπάθησαν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε κάποιες ελπίδες, με τον Ταμυναϊκό να κάνει διαχείριση του υπέρ του προβαδίσματος και να φτάνει κοντά σε τέταρτο γκολ στο 84′, οπότε και ο Κονόμι σημάδεψε την οριζόντια δοκό.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιαπλαούρας/Σέρρας-Κελεπούρης.

ΓΚΟΛ: 5′ & 13′ & 29′ Μπράχα.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Κότσαρης, Δήμου (73′ Κελάι λ.τ.), Μαντζουρανάκης, Μπελίτσος (65′ Φωτιάς), Αναστασίου, Αντζέλι, Πέππας, Ζαχαρόπουλος (58′ Ντόβολης), Μπράχα (73′ Γλυκός), Κανάνι (65′ Σταματούκος), Κονόμι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Γιάννης Καρβέλης): Παν. Μπασινάς, Γίγας (61′ Ι. Κιάκης), Δ. Τσούτσης (46′ Θανάση), Πετράκης, Καρλατήρας, Κ. Τσούμαρης (40′ Πομαρές), Μπαλάκας, Νικολάου, Κωνσταντάγκας (82′ Λ. Κιάκης), Ν. Σταματάκος (40′ Χ. Τσούμαρης), Π. Τσούτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου