Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Γ' ΕΠΣΕ (Δ' ΟΜΙΛΟΣ): Άγιος Λουκάς-Άρης Αγίου Ιωάννη 6-1

Ο Άγιος Λουκάς κέρδισε 6-1 τον Άρη Αγίου Ιωάννη, για τη δέκατη τέταρτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου. 

Οι "λιγνιτωρύχοι", που συνεχίζουν με το απόλυτο της βαθμολογικής συγκομιδής, άνοιξαν το σκορ στο 9′ με κεφαλιά του Κιούση, ο οποίος στο 27′ σκόραρε ξανά με το κεφάλι και στο 37′ έκανε χατ-τρικ και το σκορ 3-0. 

Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Κιούσης σημείωσε το τέταρτο του γκολ, με σουτ απ’ το ύψος του πέναλτι. Ο Άρης μείωσε 4-1 στο 70′ με κεφαλιά του Στάθη από τη μικρή περιοχή.

Το πέμπτο γκολ των γηπεδούχων το έβαλε ο Ν. Φελέρης στο 80′, με δυνατό σουτ απ’ τη γωνία της μεγάλης περιοχής και δύο λεπτά μετά ο Μάλλιος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδόπουλος/Ιωάννου Μ.-Γάτος.

ΓΚΟΛ: 9′ & 27′ & 37′ & 46′ Κιούσης, 80′ Ν. Φελέρης, 82′ Μάλλιος-70′ Στάθης.


ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Δημήτρης Γούναρης): Τζανής, Κωτσής, Κιάτος (78′ Σταμελιάς), Γκαρούτσος, Π. Φελέρης, Χ. Λάμπρου, Μάλλιος, Κιούσης (68′ Γούναρης), Ν. Φελέρης, Περήφανος (53′ Ρέτσας), Νικολάου (58′ Γανωτής).

ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (Κώστας Μεταξάς): Όμερι, Μακρύγιαννης (54′ Ντεμίρι), Καραβάς, Κρόμπας, Α. Παλαιοδήμος, Μπέλμπα, Ν. Παλαιοδήμος, Μήτρου, Μπάνος (54′ Μεταξάς), Στάθης, Ι. Λάμπρου (74′ Ποδαράς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου