Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Καλόμαθε στις ...τεσσάρες

Ο Ταμυναϊκός, πρωταθλητής Εύβοιας για φέτος, περιμένει το άλλο Σάββατο να σηκώσει και την κούπα του, αλλά ήδη κάνει επίδειξη και φορτώνει με τεσσάρες τους αντιπάλους του.
Μετά τον Βατώντα και την Αυλίδα, η ομάδα του Αλιβερίου έριξε τέσσερα γκολ και στο Λήλα που ...τόλμησε να ισοφαρίσει, αλλά έφυγε ηττημένος με 4-1.

Ο Κορνελάτος άνοιξε το σκορ στο 6' και αμέσως με τη σέντρα ισοφάρισε για την ομάδα του Βασιλικού ο Κουβούσης. Στο 34' ο Κωνστάντιος έκανε το 2-1 και ακολούθησαν στο β' 45λεπτο ακόμη δυο γκολ από τον Ταμυναϊκό με σκόρερ τον Κούρτη (52') που πέρασε τον Κρόκο στην άτυπη μονομαχία τους στον πίνακα των σκόρερ (έφτασε τα 10 έναντι 9 του Κρόκου) και τον Πιλάτη (85') που έκλεισε το σκορ.

Διαιτησία: Χουλιαράς-Αντωνίου-Ρέτσας

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Πετράκης, Βασ. Αναστασίου, Πιλάτης, Καρατζάς, Μ. Αναστασίου, Κορνελάτος (73' Τσάγκος), Φωτιάς,  Κωνστάντιος, Κούρτης, Λελούδας (73' Κοκκάλας), Κρόκος (78' Ρέτσας).
ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Νίκος Ρόγκας): Μαντάς, Μπούρικας (52' Κικίδης), Eυαγγελινός, Αυλωνίτης, Ντούνας, Σίμος (79' Κοκκάλας), Κουβούσης, Καραχάλιος (84' Παλόγος), Χρηστίδης, Μαστροκώστας, Νάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου