Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Τρέχουμε την Κυριακή στο πιο όμορφο σημείο της πόλης!

Η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε, το Αλιβέρι υποδέχεται στο πιο όμορφο σημείο του, το επίνειο της πόλης τον Κάραβο, το 3ο Δρόμο Αλιβερίου. Το γυμναστήριο ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ  σε συνεργασία με το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου
την "SPORTS EVENTS-GP CONSULTING" και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αγώνα δρόμου στο Αλιβέρι με την επωνυμία "Run4Aliveri"!  Το ραντεβού μας είναι για το πρωινό της Κυριακής 7 Μαΐου στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, την παραλία του Καράβου!
Απλός κόσμος, οικογένειες, φίλοι, παρέες, δρομείς, αθλητές, θα είναι εκεί, έτοιμοι να ζήσουν όλοι μαζί, άλλη μια μεγάλη αθλητική γιορτή, που και φέτος θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας.
Την Κυριακή 7 Μαΐου δίνουμε ραντεβού στον Κάραβο Αλιβερίου και τρέχουμε όλοι μαζί, που σαν στόχο έχει την συμμετοχή των δημοτών όλων των ηλικιών σε αθλητικές δραστηριότητες και παράλληλα να γίνει θεσμός, ένα αθλητικό πολυ-συμμετοχικό γεγονός, με κοινωνικό προφίλ. Τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν για κοινωνικό σκοπό!
Ένα στοίχημα, που ξεκίνησε το 2015, κερδήθηκε χάρη στην τεράστια αγκαλιά του απλού κόσμου!

Παραλαβή υλικού και τελικές εγγραφές: 
Κυριακή 7 Μαΐου, 07:45 από την γραμματεία των αγώνων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου