Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Οι σύλλογοι της περιοχής μας συγχαίρουν τον Πρωταθλητή Ταμυναϊκό

Τον Ταμυναϊκό συγχαίρουν σύλλογοι της περιοχής μας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α' Ευβοίας και την άνοδο του σε Εθνική κατηγορία αυτή της Γ'. Ευχόμενοι για μια καλή αγωνιστική περίοδο στην νέα χρονιά.



Ο Α.Ο.Άρης Αγίου Ιωάννη μετά και το τυπικό τέλος όλων των κατηγοριών των πρωταθλημάτων της Εύβοιας: 
ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ για την ΠΑΝΑΞΙΑ κατάκτηση του Πρωταθλήματος την ομάδα του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ και της εύχεται καλή πορεία στην Γ’Εθνική!!!! Η ομάδα του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ αποτελεί τον καθρέφτη του ποδοσφαίρου της Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ και όχι μόνο. Σας ευχόμαστε απο καρδιάς ακόμα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ στο μέλλον.
ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ επίσης την πρωταθλήτρια ομάδα του Α.Ο ΚΟΣΚΙΝΩΝ και της εύχεται καλή πορεία στην Α’ κατηγορία της Εύβοιας. Οι δύο αυτές ομάδες και η δίκη μας τίμησαν το Δήμο μας,συνέβαλλαν και συμβάλλουν στην καλύτερη ανάπτυξη του Ευβοϊκου ποδοσφαίρου και βοήθησαν το ποδόσφαιρο της περιοχής μας να ανέβει επίπεδο.
Ευχόμαστε ολόψυχα πολλές ακόμα ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ για το ποδόσφαιρο τόσο της ευρύτερης περιοχής όσο και όλης της Εύβοιας.



Ο Α.Ο.Αγίου Λουκά: Το Δ.Σ της ομάδος μας, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές της, συγχαίρουν την ομάδα του Ταμυναικού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΕ Ευβοίας.
Τους ευχόμαστε τα καλύτερα στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.



Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ν.Ο.Αλιβερίου συγχαίρει τον συμπολίτη ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α' Ευβοίας και την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία ευχόμενοι πολλές αγωνιστικές επιτυχίες και την νέα χρονιά!



Α.Ο.Αστέρας Αλιβερίου 80, συγχαίρει την ομάδα του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ για την άνοδο στην  Γ' ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία και επίσης για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.



Ο Αίας Αλιβερίου: Θερμά Συγχαρητήρια 
στον Πρωταθλητή ΤΑΜΥΝΑ'Ι'ΚΟ!!!!!!!!
Θερμά Συγχαρητήρια
για την Άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!!!
Δίνετε άλλη ώθηση στον αθλητισμό του τόπου μας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου