Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Έτρεξαν για το Αλιβέρι, έτρεξαν για την πόλη τους

Πρωινό Κυριακής 7 Μαΐου και ήταν όλοι εκεί, Μικροί-Μεγάλοι στο ραντεβού του Τρέχω για το Αλιβέρι, τρέχω για την πόλη μου. Για 3η συνεχόμενη χρονιά και φέτος ο αγώνας ο οποίος έγινε στην παραλία
του Καράβου με εντυπωσιακή παρουσία συμμετοχών αλλά και κόσμου που βρέθηκε στην εκδήλωση. Αρκετός ο κόσμος που συμμετείχε και εκτός Αλιβερίου. 
Η διάθεση του κόσμου για τρέξιμο και περπάτημα αρκετά μεγάλη, τα χαμόγελα, τα πειράγματα των μεγαλύτερων μεταξύ τους έδιναν και έπαιρναν και η αίσθηση που αφήνει η σημερινή ημέρα είναι ότι αν μη τι άλλο το ευχαριστήθηκαν όλοι, σε μια διαδρομή κατά γενική ομολογία πάρα πολύ ωραία, δίπλα ακριβώς από την θάλασσα. Το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Κύμης-Αλιβερίου Γιώργος Μπόκαρης και Νίκος Μπαράκος οι οποίοι έδωσαν και τις εκκινήσεις των αγώνων όπως και ο Αντιπεριφερειάρχης για θέματα υγείας κ. Δημήτρης Αργύρης κ.α. Την ασφάλεια των αθλητών την είχαν αναλάβει ο Ερυθρός Σταυρός και η Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας.
Με τα 4χλμ ξεκίνησε ο αγώνας, ακολούθησαν τα 10χλμ και στην συνέχεια τα 1.5χλμ για μαθητές Δημοτικού. Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν η συμμετοχή του τυφλού Μαραθωνοδρόμου Στέργιου Σιούτη με συνοδό τον συμπατριώτη μας Γιάννη Νικολιά και η συμμετοχή επίσης του υπεραθλητή Μίλτου Μπαράκου. Βραβεύτηκαν όλοι όσοι συμμετείχαν ενώ κύπελλα δόθηκαν στους 3 πρώτους νικητές του κάθε αγώνα.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου