Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Ο Α.Σ.Αθλοκίνηση σε Σεμινάριο αγωνιστικού Καράτε

Στο κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Αρτάκης την Κυριακή 28 Μαΐου, βρέθηκαν οι αθλητές του "Α.Σ.Καράτε Αθλοκίνησης Αλιβερίου" συνοδευόμενοι από τον Δάσκαλο τους Τάσο Στρουμπούλη,
συμμετέχοντας στο σεμινάριο αγωνιστικού Καράτε μαζί με τον εκεί "Αθλητικό Σύλλογο Πολυδεύκης" και τους προπονητές τους Χριστίνα Μπασούκου και Δημήτη Αναστασιάδη. Στο εν λόγο Σεμινάριο δίδαξε ο Εθνικός προπονητής Κώστας Γκουβούσης, ο οποίος από το 1975 κι έπειτα έχει ξεκινήσει να γράφει τη δική του ιστορία στο χώρο του Καράτε. Εξαίρετος αθλητής και με ήθος ο κ. Γκουβούσης πλέον είναι ο άνθρωπος «κλειδί» για την επιτυχία των Ελλήνων αθλητών στο εξωτερικό, όντας ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.
Πολλοί γονείς και φίλοι του αθλήματος παρακολούθησαν μικρούς και μεγάλους, σε ηλικία, αθλητές να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, το δυναμισμό τους αλλά και την πειθαρχία στο αγαπημένο τους άθλημα, το SHOTOKAN KARATE-DO.
Έγιναν επιδείξεις, Κάτα & Κούμιτε (σύνολο αμυντικών και επιθετικών κινήσεων άνευ αντιπάλου & με αντίπαλο κ.α.) στις οποίες συμμετείχαν και οι προπονητές της Αθλοκίνησης Αλιβερίου και του Πολυδεύκη Ν.Αρτάκης. Μοναδικές οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι αθλητές των συλλόγων διαφόρων επιπέδων, οι οποίοι έφυγαν σοφότεροι από αυτό το σεμινάριο αγωνιστικού Καράτε, μαθαίνοντας μυστικά του αθλήματος, ενώ δόθηκαν και εξατομικευμένες συμβουλές σε κάθε ενδιαφερόμενο από τον Εθνικό προπονητή Κώστα Γκουβούση. Με τη λήξη του σεμιναρίου απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής στους αθλητές.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου