Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Τον ΠΑΣ Ωρωπού αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Λαθουράς

Την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Ωρωπού (αγωνίζεται στο α’ τοπικό Ανατολικής Αττικής) ανέλαβε ο Ευβοιώτης προπονητής Βαγγέλης Λαθουράς. Ο κ. Λαθουράς κατάγεται απ’ το Αλιβέρι, απ’ όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του
καριέρα στον τοπικό Ταμυναϊκού, τον οποίο καθοδήγησε αρκετά χρόνια μετά και προπονητικά, στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2017-18 που η ομάδα αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική. 
Ο ίδιος με δημοσίευση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε τ’ ακόλουθα για το νέο βήμα στην προπονητική του πορεία: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδος για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου να αναλάβω τις τύχες της ομάδας στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ."

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Ωρωπού:

"Ο Βαγγέλης Λαθουράς είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας και ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να κτίσει τον ΠΑΣ Ωρωπού στα σαλόνια της Α' ΕΠΣΑΝΑ. Βαγγέλη καλώς ήρθες στην οικογένεια της μεγάλης ομάδας του ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ.

Ένα μικρο βιογραφικό του Βαγγέλη Λαθουρά:

Σπουδές: πτυχιούχος καθηγητής του τμήματος επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο..

Επαγγελματική σταδιοδρομία (Προπονητική Εμπειρία – Εργασία)

Από Το 1998 έως σήμερα έχει εργαστεί στις ομάδες:

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ., Πανιώνιος Καλλιθέας Νέας Σμύρνης, Α.Ο. Διάνα Ηλιούπολης, Α.Ο. Κρυονερίου, Κένταυρος Καμινιών, Ολυμπιακός Καμινιών, Α.Σ. Ξάνθος Πάτμου, θύελλα Ραφήνας.

Αθλητική Δραστηριότητα:

Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στις ομάδες:

Φ.Σ.Α Ταμυναϊκός, Μικτή Ευβοίας, Πανιώνιος Καλλιθέας Νέας Σμύρνης, Αιολικός Μυτιλήνης, Α.Π.Σ. Πρωτεύς Παλαιάς Φώκαιας, Ο.Φ. Γέρακας, Α.Ο. Κρυονερίου, Α.Ο. Σαρωνικός Ανάβυσσου, Α.Π.Ε.Σ. Καπανδριτίου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου