Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Ταμυναϊκός: Παρουσίασε ρόστερ & φανέλα (photos)

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9/8 στο ‘Baluse’ η παρουσίαση του έμψυχου δυναμικού και της φανέλας του Ταμυναϊκού για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Ακολούθησε συναυλία με τον Stan, παρουσία πολλών φίλων της ομάδας του Αλιβερίου. 


Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος της ομάδας Τάσος Κατσινόπουλος, ο οποίος αφού καλησπέρισε τον κόσμο ανέφερε τα ακόλουθα: 
"Ο Ταμυναϊκός είναι για έκτη χρονιά κάτω από τη δικιά μας βοήθεια. Στόχος της ομάδας κάθε χρόνο είναι να παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό το ‘χουμε καταφέρει. Φέτος είμαστε άλλο ένα βήμα πιο μπροστά από την περσινή χρονιά και σ’ αυτό το θέμα. Στόχος είναι να έρχεστε να βλέπετε ωραίο ποδόσφαιρο και αν γίνεται να πάρουμε την πρωτιά."


Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καρβέλης, που και εκείνος -μεταξύ άλλων- ανέφερε πως στους στόχους της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΕ. Αναλυτικά τα όσα είπε: "Είναι χαρά και τιμή να έχω τη θέση του προπονητή στον Ταμυναϊκό για δεύτερη χρονιά. Θεωρώ ότι είναι στόχος του κάθε μέλους του προπονητικού δυναμικού να μπορεί να εξυπηρετεί την καθημερινότητα και τα συμφέροντα μιας τέτοιας ομάδας. Είμαι τυχερός που όλη αυτή η διαδικασία υποστηρίζεται από μια διοίκηση, όπου επικεφαλής είναι ο Τάσος Κατσινόπουλος, που από πίσω όμως έχει ανθρώπους που αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό καθημερινά για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του συλλόγου και να μην μας λείπει τίποτα. Θα ήθελα να δεσμευτώ και να υποσχεθώ ότι εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με το σώμα, το πνεύμα και τη ψυχή μας κάθε Κυριακή, για να μπορέσουμε να κάνουμε τον κόσμο που αγαπάει τον Ταμυναϊκό και του αρέσει και το όμορφο ποδόσφαιρο, περήφανο τη χρονιά που ξεκινάει. Είναι μια δέσμευση που έχει ήδη ξεκινήσει, μιας και η προετοιμασία μας βρίσκεται σε εξέλιξη και όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι εδώ παρόντες είναι κουρασμένοι απ’ την προπόνηση, για να μπορέσουν να κάνουν πράξη τον στόχο που προανέφερα και γιατί όχι να μην διεκδικήσουμε να κάνουμε και πάλι τον Ταμυναϊκό πρωταθλητή Ευβοίας. Θα το πολεμήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται, να είστε σίγουροι."


Ακολούθησε η παρουσίαση των παιχτών που συνθέτουν το φετινό έμψυχο δυναμικό, με τον Άγγελο Σμπιλίρη (που έκανε την παρουσίαση της εκδήλωσης) να ξεκινά με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν και πέρσι στον Ταμυναϊκό (Βασίλης Αναστασίου, Μάνος Αναστασίου, Παναγιώτης Βρέττος, Δημήτρης Δήμου, Νίκος Κούτρας, Θανάσης Κουτσαυλής, Χάρης Κροκόδειλος, Γιάννης Λάμπρου, Στέφανος Λιάτης, Νίκος Μητακίδης, Κωνσταντίνος Πιλάτης, Λεωνίδας Πιλάτης, Θανάσης Ποδαράς, Αλέξης Πομάρες, Δημήτρης Φωτόπουλος, Γιάννης Χοτζόλι). 
Στη συνέχεια να παρουσιάζει τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα (Δημήτρης Αγγελάτος, Κόφι Γιαντόμ, Νίκος Ζαχαριάς, Στέφανος Θανάσης, Δημήτρης Καραβάς, Δημήτρης Μεταξάς, Αντώνης Μητακίδης, Κωνσταντίνος Πέππας, Σπύρος Περήφανος, Παρασκευάς Σπυράκης, Ηλίας Τζαβαρής, Γκέρσι Τόρα). 
Επίσης αναφέρθηκε στα προγραμματισμένα πρώτα τρία φιλικά παιχνίδια: Ταμυναϊκός-Απόλλων Ερέτριας (14/8-6.30 μ.μ.), Ταμυναϊκός-Προοδευτική (17/8-7 μ.μ.), Όλυμπος Γυμνού-Ταμυναϊκός (24/8-6.30 μ.μ.). Έπειτα έγινε η παρουσίαση των φετινών εμφανίσεων του Ταμυναϊκού και η βραδιά ολοκληρώθηκε με συναυλία του Stan.

Δείτε φωτογραφίες απ’ την εκδήλωση πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου