Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Αισιόδοξα τα μηνύματα και όμορφο ποδόσφαιρο από τον Ταμυναϊκό παρά την ήττα (photos)

Ο Ταμυναϊκός ηττήθηκε, παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, από την Προοδευτική με 1-3, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο πέμπτο λεπτό με κεφαλιά από κοντά του Κιάφα και εφτά λεπτά μετά ο Παπαδόπουλος και αυτός με κεφαλιά σκόραρε για το 0-2. Ο Τόρα με πλασέ μέσα απ’ την περιοχή μείωσε στο 33′ σε 1-2, με τον Ταμυναϊκό να ισορροπεί το παιχνίδι μετά τα δύο γρήγορα γκολ της Προοδευτικής στο ξεκίνημα του αγώνα.

Στο τρίτο λεπτό της επανάληψης οι γηπεδούχοι είχαν κάθετο δοκάρι με σουτ του Βρέττου απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής. Γενικότερα ειδικά στο β’ μέρος η ομάδα του Αλιβερίου έδειξε πολύ καλά στοιχεία, και πίεσε την ομάδα του Κορυδαλλού, που είχε και εκείνη δοκάρι με σουτ του Ταμπάκη στο 67ο λεπτό, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του τρίτου τέρματος της ομάδας του στο 84′ με κοντινό πλασέ. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Φώτη Αναστασίου.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φώτης-Κελεπούρης-Ιωάννου.
ΓΚΟΛ: 33′ Τόρα-5′ Κιάφα, 12′ Παπαδόπουλος, 84′ Ταμπάκης.

Ταμυναϊκός (Γιάννης Καρβέλης): Ν. Μητακίδης, Δήμου, Λ. Πιλάτης, Κουτσαυλής, Β. Αναστασίου, Μ. Αναστασίου, Βρέττος, Σπυράκης, Τόρα, Γιαντόμ, Αγγελάτος. (Φωτόπουλος, Μεταξάς, Κούτρας, Τσάβαρης, Λάμπρου, Πομάρες, Θανάσης, Περήφανος, Σπανός, Ποδαράς, Ζαχαριάς, Καραβάς, Πέππας).

Προοδευτική (Κυριακός Μίχας): Μπάντικος, Χουστουλάκης, Ρόππας, Θεοδώρου, Βάττης, Γκόγκα, Μητρόπουλος, Νάκα, Παπαδόπουλος, Ατματζίδης, Κιάφα. (Κύρκος, Αποστόλου, Ντριζάρι, Βαρσαμίδης, Γάβρας, Μόσχος, Ίσμαελ, Κύβελος, Μούχα, Ταμπάκης, Σκαρδαδώνης).










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου