Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Άρης Αγίου Ιωάννη: Συμφώνησε με Β. Φωτιά-ανανέωσε ο Κ. Καρατζάς

Δύο σημαντικές κινήσεις πραγματοποίησε ο Άρης Αγίου Ιωάννη, στα πλαίσια του σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Αγίου Ιωάννη ανανέωσε τη συνεργασία
της με τον Κώστα Καρατζά, ο οποίος αποκτήθηκε απ’ τον Άρη στα μέσα της περασμένης σεζόν από τον Ταμυναϊκό. Επίσης ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Βασίλη Φωτιά, ο οποίος έχει κάνει σημαντική καριέρα στα γήπεδα της Εύβοιας και έχει αγωνιστεί και στη Γ’ Εθνική και αποκτήθηκε απ’ το Αυλωνάρι. Με την συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές, πραγματοποιήθηκε η επιθυμία και ολοκληρώθηκαν δύο απ’ τους βασικούς στόχους του σχεδιασμού της διοίκησης αλλά και του προπονητή Σάκη Νικολάου, οι οποίοι αναμένεται να ισχυροποιήσουν ιδιαίτερα την ομάδα του Αγίου Ιωάννη, κάνοντας τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΕ.

Η διοίκηση του Άρη, σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Νικολάου, συνεχίζει τις προσπάθειες της για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, έχοντας επαφές με ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου