Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Ο Γκέρσι Τόρα ...έβαλε τρία γκολ στην πρώην αγαπημένη

Ταμυναϊκός και Απόλλων Ερέτριας συναντήθηκαν σε φιλικό ματς στο γήπεδο Αλιβερίου την Τρίτη, παραμονή της Παναγιάς, και μετά από ένα άσφαιρο πρώτο ημίχρονο,
τα γκολ έπεσαν βροχή στο β' ημίχρονο. Οι οικοδεσπότες κέρδισαν 4-2, με τον Γκέρσι Τόρα να σημειώνει χατ-τρικ σε βάρος της πρώην αγαπημένης ομάδας του, την οποία υπηρέτησε πάνω από 10 χρόνια.

Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Ερέτριας χρησιμοποιήθηκε από τον Γιάννη Καρβέλη στο β' ημίχρονο κι αμέσως με την είσοδό του στο ματς κέρδισε πέναλτι που το εκτέλεσε ο ίδιος, ανοίγοντας το σκορ (1-0) στο 47'. Ο "κολλητός" του Τόρα, Γιάννης Μώρος, ήταν αυτός που αντέδρασε ...σκοράροντας και με δυο δικά του γκολ (50' και 53') οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με 1-2. Ο Τόρα, όμως, "ξανακτύπησε" και σημείωσε κι αυτός άλλα δυο γκολ στη συνέχεια (55', 70') και με ένα ακόμη γκολ του Γιαντόμ στο 68', ο Ταμυναϊκός κέρδισε 4-2 στο πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν.

Διαιτήτευσε ο Βασίλης Βελέντζας με βοηθούς τους Πασχαλίδη, Λειβαδιτάκη.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Ηλ. Τσάβαρης, Δημ. Δήμου, Δημ. Αγγελάτος, Κων. Πέππας, Δημ. Φωτόπουλος, Δημ Μεταξάς, Παρασκ. Σπυράκης, Χαρ. Κροκόδειλος, Θαν. Ποδαράς, Τζερόνιμο Πομάρες, Στέφ. Θανάσης. (Λεω. Πιλάτης, Κοφι Γιαντόμ, Θαν. Κουτσαύλης, Μητακίδης, Μάνος Αναστασίου, Νίκ. Ζαχαριάς, Βασ. Αναστασίου, Δημ. Καραβάς, Γιάν. Λάμπρου, Γκέρσι Τόρα, Σπ. Περήφανος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Θωμάς Τσίγκας): Ερμής Τόρα, Μήτρου, Πετράκης, Σμπιλίρης, Μπισμπικόπουλος, Ρόελ Αντζέλι, Γ. Τρεγκάι, Σεχάι, Μπασούκος, Ρούσσος, Κ. Τρεγκάι. (Ι. Παντέλης, Κιάκης, Λάιος, Σπάχο, Τσαραντάνης, Φ. Τσίγκας, Μώρος).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου