Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Σχολικοί αγώνες: Στην κορυφή οι Αλιβεριώτισσες! (ΕΠΑΛ Αλιβερίου-1ο ΓΕΛ Χαλκίδας 5-0)

Το ΕΠΑΛ Αλιβερίου κατέκτησε το σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κοριτσιών κερδίζοντας στον τελικό το 1ο ΓΕΛ Χαλκίδας με 5-0. Το ΕΠΑΛ Αλιβερίου άνοιξε το σκορ στο 15′ με την Μανδρουκάκη, που ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Ένα λεπτό αργότερα (16′) η Γερογιάννη έκανε το 2-0, ενώ στο 20′ η ίδια παίχτρια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και κλείδωσε ουσιαστικά την μεγάλη νίκη για το σχολείο της. 

Το 4-0 σημείωσε και πάλι η Μανδρουκάκη που πέτυχε και εκείνη το δεύτερο προσωπικό της γκολ στην αναμέτρηση, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Στο 50′ η Μανδρουκάκη σημείωσε χατ τρικ και έγραψε το τελικό 5-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του σχολείου της.

Η απονομή του κυπέλλου στις νικήτριες έγινε από την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Ευαγγελία Παλαιολόγου.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσολακίδης – Βάρκας/Σφυρόπουλος.

ΓΚΟΛ: 15′ & 35′ & 50 Μανδρουκάκη, 16′ & 20′ Γερογιάννη.


ΕΠΑΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Καδδίτη, Ισούφ, Μπασούκου, Σκανδάλη, Γερογιάννη, Κοτολάκου, Μιχελή, Κρόκου, Μαδρουκάκη, Πάνα, Τσάλλα. (Γερμανάκη, Μπέγια, Αδάμ, Πεταχτή).

1ο ΓΕΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Αντωνοπούλου, Ανδρούτσου, Καναρά, Δήμου, Μακρυγιάννη, Σαβαΐδη, Παναγιάρη, Γκιούση, Μπαϊμπάκη, Παπαγεωργίου, Κόλια. (Μωυσιάδη, Φώτου, Συνάνι, Διαμαντίδη, Μουτσινά, Σιακά, Βραϊμάκη).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου