Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Α' ΕΠΣΕ: Ταμυναϊκός-Αυλωνάρι 4-0, Νικητές και ηττημένοι ελπίζουν στο φώτο-φίνις

Δύσκολη σεζόν διανύει το Αυλωνάρι και η κατάληψη της 11ης θέσης, παρά τη σημερινή βαριά ήττα με 4-0 στο Αλιβέρι, θα παιχτεί την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του με τον ΑΠΚΟ Δροσιάς, ενώ και ο Ταμυναϊκός θα ελπίζει στο φινάλε ...από αλλού να επιβραβευθεί η "πρωταθληματική" του πορεία, ειδικά στο β' γύρο. Ο Ταμυναϊκός κέρδισε 4-0 το Αυλωνάρι, για την 25η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Αλιβερίου, που παρέμεινε στο -1 απ’ την πρωτοπόρο ομάδα του ΑΟ Χαλκίς και διατήρησε τις ελπίδες της για την κατάκτηση του τίτλου ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, άνοιξε το σκορ στο 12′ με κεφαλιά του Κοτρογιάννη, ενώ στο 21′ είχε μια ακόμη καλή στιγμή με τον Σταματούκο να βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ με τον Κελάι, ο οποίος απέκρουσε. 

Ο ΑΟΑ, που μετά τη νίκη του Ελλήσποντου θα προσπαθήσει με νίκη στην τελευταία αγωνιστική να κρατήσει την 11η θέση (οδηγεί σε παραμονή αν ανέβει ο πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική), απείλησε με ισοφάριση στο 38′ με τον Ζωντό να πραγματοποιεί και εκείνος σωτήρια επέμβαση, σε τελική προσπάθεια του Ηλία. Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με σουτ του Πομάρες από πλεονεκτική θέση, το οποίο απέκρουσε ο Κελάι και ένα λεπτό μετά νέα καλή επιθετική προσπάθεια για τον Ταμυναϊκό, με κεφαλιά του Ντόβολη (έπειτα από σέντρα του Πέππα), που πέρασε λίγο άουτ. 

Τελικά, οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Πομάρες, ενώ τρία λεπτά μετά ο Ντόβολης με σουτ έξω απ’ την περιοχή ‘έγραψε’ το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Σταματούκος στο 79ο λεπτό.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χουλιαράς/Δάλλας-Ιωάννου.

ΓΚΟΛ: 12′ Κοτρογιάννης, 47′ Πομάρες, 50′ Ντόβολης, 79′ Σταματούκος.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Πέππας, Πιλάτης (73′ Δήμου), Καρατζάς (63′ Φωτιάς), Β. Αναστασίου, 14 Μ. Αναστασίου (57′ Μανδράκας), Κοτρογιάννης, Ντόβολης, Σταματούκος, Ι. Μώρος (57′ Μπράχα), Πομάρες (73′ Π. Βογιατζής).

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιάννης Μπασούκος): Κελάι, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου (52′ Γκιούλι), Παππάς, Μαστροκώστας, Ντραγκότι, Κούκης (60′ Κ. Βογιατζής), Κατσούλας (70′ Μάλλιος), Τσιάκος, Ηλίας, Σολάκου (70′ Κ. Πόγκας).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου