Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Η παράδοση της οριστικής μελέτης για την «Αναβάθμιση αποδυτηρίων και κατασκευή στεγάστρου Δημοτικού Γηπέδου Αλιβερίου» κυρίαρχο θέμα στη συνάντηση Σπανού-Κελαϊδίτη με Μπουραντά-Μπαράκο

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργο Κελαϊδίτη, είχαν χθες στη Χαλκίδα ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου, Θανάσης Μπουραντάς και ο Αντιδήμαρχος Έργων, Νίκος Μπαράκος. 

Μεταξύ πολλών σημαντικών θεμάτων που διεξοδικά συζητήθηκαν στη χθεσινή αυτή συνάντηση ήταν η παράδοση της οριστικής μελέτης για την «Αναβάθμιση αποδυτηρίων και κατασκευή στεγάστρου Δημοτικού Γηπέδου Αλιβερίου», έργο το οποίο η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει ήδη εντάξει στο Τεχνικό της Πρόγραμμα με συνολικό προϋπολογισμό €140.000.

Το έργο περιλαμβάνει την αναβάθμιση των αποδυτηρίων και WC θεατών, την επισκευή της υφιστάμενης κερκίδας με πλήρη αντικατάσταση των υφιστάμενων καθισμάτων, την κατασκευή νέας μεταλλικής κερκίδας διαστάσεων 30μ.*6μ. χωρητικότητας 300 επιπλέον θέσεων, την κατασκευή μεταλλικού στεγάστρου της νέας κερκίδας διαστάσεων 30μ.*7μ. με ύψος τα 8μ.και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

"Η εργασία μας για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας σε όλη την Εύβοια είναι συνεχής και περνά μέσα από τη στενή συνεργασία με τους συνοδοιπόρους μας στον Ά βαθμό της Αυτοδιοίκησης.Δρομολογούμε άμεσα τις διαδικασίες για την απαραίτητη προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου, και δημοπρατούμε εντός του προσεχούς καλοκαιριού." δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Γιώργος Κελαϊδίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου