Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Α' ΕΠΣΕ: Ταμυναϊκός-Ελλήσποντος 2-1

Με δύο γκολ του Γιάννη Μώρου ο Ταμυναϊκός επικράτησε (2-1) του Ελλήσποντου στο "Τσαρπάλειο" γήπεδο και ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ...και το "κόλπο γκρόσο" με τη Χαλκίδα την ερχόμενη Τετάρτη στο Στάδιο της πρωτεύουσας της Εύβοιας.

Αν έχει τύχη διάβαινε λέει η παροιμία, αλλά ο Ταμυναϊκός έχει ικανότητες ...και τον Γιάννη Μώρο, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, έδωσε ισχυρό προβάδισμα στους "γαλάζιους", ωστόσο στο β' ημίχρονο ο Ελλήσποντος μείωσε το σκορ, πατούσε πολύ καλά στο γήπεδο και λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στην ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη.

Στο 9' ο Γιώργος Ντόβολης (γιος του Βαγγέλη) έδωσε την ασίστ στον Μώρο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Τόρα και έκανε το 1-0. Και στο 23' ο ίδιος παίκτης μετά από ατομική ενέργεια έγραψε το 2-0. Ο Ελλήσποντος είχε κι αυτός δύο καλές στιγμές, αλλά δεν τις αξιοποίησε.

Ο Ταμυναϊκός στον αντίποδα, δημιούργησε ευκαιρίες για να "κλειδώσει" το ματς, δεν το έκανε και παραλίγο να το πληρώσει κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο.

Στο β' ημίχρονο ένας παίκτης "11αδατος" που ήρθε από τον πάγκο, ο Βαγγέλης Ανέστης μείωσε σε 2-1 για τους Λαμψακιώτες (στο 66') και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Νωρίτερα στο 53' κεφαλιά του Βογιατζή (από κόρνερ) για τον Ταμυναϊκό σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 65' (λίγο πριν το γκολ του Ελλήσποντου) οι Λαμψακιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπινιάκο, αλλά ο Ζωντός κατέβασε τα ρολά.

Ο προπονητής του Ταμυναϊκού Βαγγέλης Ντόβολης κράτησε στον πάγκο τους Σταματούκο και Κοτρογιάννη και τους έριξε στη μάχη στο β' ημίχρονο.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας/Δελχάς-Παππάς.

ΓΚΟΛ: 10′ & 23′ Ι. Μώρος-66′ Ανέστης.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Πέππας, Δήμου, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Μ. Αναστασίου, Βογιατζής, Ντόβολης, Μπράχα, Ι. Μώρος, Βρέττος. (Κοτρογιάννης, Σταματούκος, Πομάρες, Κιούσης, Φωτιάς, Μανδράκας, Πιλάτης).

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιώργος Κρόκος): Τόρα, Κικίδης, Νάτσης, Αγγελάτος, Ντούκα, Μπασινάς, Στρατής, Κατσίμπρας, Μπινιάκος, Πέτσας, Μάλλιαρης. (Γίγας, Ράλλης, Ανέστης, Μπούρος, Γιαλός, Χατζηλάμπρου).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου