Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Δ' Φάση): Ταμυναϊκός-Αρτάκη 2-2

Η Αρτάκη ...αν και τα χρειάστηκε τελικά προκρίθηκε στους "4" του Κυπέλλου Εύβοιας, με το 2-2 μέσα στο Αλιβέρι, σε συνδυασμό και με τη νίκη της με 2-1 στον πρώτο αγώνα στο γήπεδό της. "-Το 2018 ο Ταμυναϊκός είχε αποκλείσει την Αρτάκη στα ημιτελικά (2-0 στην παράταση μέσα στην Αρτάκη) και προκρίθηκε στον τελικό κόντρα στον ΑΟ Χαλκίς.

Στο ΑΟΧ που στέφθηκε και κυπελλούχος εκείνη τη χρονιά, τη φανέλα του φορούσαν οι νυν παίκτες της Αρτάκης Ντουμάνης, Καραμπάς, Ντελέκος και Παπαδάκης-".

Σήμερα ο Ταμυναϊκός προηγήθηκε 1-0, σκορ που του έδινε την πρόκριση (εδώ δεν είναι UEFA και μετράει το εκτός έδρας γκολ) και έκανε την Αρτάκη να τρέχει. Συγκεκριμένα στο 30' με αυτογκόλ του Ντελέκου οι Αλιβεριώτες μπήκαν στο τιμόνι του οδηγού.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, στο 49' ο Λεωνίδας Μεγάλος έκανε το 1-1 (ο Μεγάλος είχε σκοράρει δις και στο πρόσφατο ματς της Γ' Εθνικής με την Αγριά).

Στο 57' ο νεοαποκτηθείς Αντωνάκης έδωσε το προβάδισμα (1-2) και κάπου εκεί οι ελπίδες του Ταμυναϊκού ροκανίστηκαν αισθητά, αφού ήθελε άλλα τρία γκολ για να περάσει. 

Τελικά πέτυχε ένα με τον "κάπτεν" Λεωνίδα Πιλάτη με πέναλτι στο 92', και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-2.

Πριν την έναρξη του αγώνα είχαμε την παράδοση - παραλαβή ενός απινιδωτή προσφορά της εταιρίας ΑΓΕΤ Ηρακλής στον Ταμυναϊκό Αλιβερίου.  Την εταιρία εκπροσώπησαν ο κ. Βασίλης Κατερέλος και η κα. Βάσια Παπαγιάννη ενώ το σωματείο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Αναστάσιος Κατσινόπουλος και ο κ. Κωνσταντίνος Καπενής.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λάμπρου/Πριόνας-Ιωάννου.

ΓΚΟΛ: 29′ Ντελέκος (αυτογκόλ), 90’+2′ Πιλάτης-49′ Μεγάλος, 57′ Αντωνάκης.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Πιλάτης, Φωτιάς, Β. Αναστασίου, Μ. Αναστασίου, Βογιατζής (55′ Κοτρογιάννης), Βρέττος (81′ Πομάρες), Μπράχα, Σταματούκος, Πέππας (55′ Ι. Μώρος).

ΑΡΤΑΚΗ (Μίλτος Γκόφας): Ντουμάνης, Χατζηστάμου, Στάρις, Τσούπρος, Στασινόπουλος, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης (82′ Λιάσκος), Ντελέκος, Μεγάλος (82′ Μακρής), Ντράγκαν (57′ Γριζανίτης), Αντωνάκης (75′ Κατσαρής).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου