Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Β' ΕΠΣΕ: Σκύρος-Άγιος Λουκάς 4-1

Η Σκύρος κέρδισε τον Άγιο Λουκά 4-1, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Β’ Τοπικής. Οι Σκυριανοί, που ήταν τυπικά γηπεδούχοι αγωνιζόμενοι στην έδρα των τυπικά φιλοξενούμενων, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους καλή στιγμή στο 16′, με τον Λύκο να αξιοποιεί μπαλιά του Δαλακλίδη, στέλνοντας με σουτ την μπάλα στα δίχτυα. Στο 39′ η Σκύρος έφτασε στο δεύτερο της γκολ, όταν μετά από πλάγιο του Τράκου και κεφαλιά-πάσα του Μανώλη Βαμβακέρη (επέστρεψε στο ρόστερ της Σκύρου-αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια σε ομάδες των Αθηνών), ο Δ. Καραμπίνης από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. 

Στην επανάληψη η ομάδα του Αγίου Λουκά προσπάθησε να αντιδράσει και τελικά στο 57′ κατάφερε να μειώσει 2-1, με τελική προσπάθεια του Κωτσή. Η Σκύρος, που με τη νίκη της ανέβηκε στη δεύτερη θέση (ισόβαθμη με τους Ζάρακες στους 25 βαθμούς) σταδιακά ανέβασε και πάλι την απόδοση της και στο 69′ ο Ξανθούλης -μετά από κόντρες και πριν σκάσει η μπάλα στο έδαφος- με μονοκόμματο σουτ έκανε το 3-1. Στο 80′ ο Άγιος Λουκάς είχε μια καλή στιγμή για να ξαναμπεί στο ματς με σουτ του Αντωνίου μέσα απ’ την περιοχή (απέκρουσε ο Ορφανός), ενώ πέντε λεπτά μετά ο Δαλακλίδης με εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα ο Λύκος.

Η Σκύρος εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Άγιο Λουκά: ‘Ο ΑΟ Σκύρου ευχαριστεί για την άριστη φιλοξενία την ομάδα του ΑΟ Αγίου Λουκά’.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντούρας/Δάλλας-Ντόβολης Ι.

ΓΚΟΛ: 16′ & 90′ Γ. Λύκος, 39′ Δ. Καραμπίνης, 69′ Ξανθούλης-57′ Β. Κωτσής.


ΣΚΥΡΟΣ (Μανώλης Τραχανάς): Ορφανός, Ξανθούλης, Yryku (82′ Δαφνούλης), Α. Μανωλάκης, Ι.Κ. Μανωλάκης, Τράκος (74′ Ευσταθίου), Ι.Ε. Μανωλάκης, Δαλακλίδης, Λύκος, Βαμβακέρης, Καραμπίνης (78′ Μπάρμπας).

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σπανός, Τσάλας, Κιάτος, Γκαρούτσος, Ριζογιάννης (46′ Μακρής), Γ. Πηλιχός, Β. Κωτσής, Ρέτσας (46′ Κοτολλάκου), Α. Πηλιχός (46′ Αντωνίου), Ν. Κιούσης (66′ Μπόκαρης), Ντούντι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου