Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Β' ΕΠΣΕ: Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Άγιος Λουκάς 2-1

Ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 της ομάδας του Αγίου Λουκά, για την δωδέκατη αγωνιστική στον νότιο όμιλο της Β’ τοπικής κατηγορίας. Ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στην δύναμη και στην αντοχή, στοιχεία ο Ευβοϊκός έδειξε να υπερτερεί σε αυτά κατά την ροή του παιχνιδιού. Η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού καταγράφηκε στο δωδέκατο λεπτό όταν ένα σουτ του Λύκου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 44′ ο Μαστροχρηστος επιχείρησε ένα ακόμα σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε και πάλι άουτ. Στο 58′ ένα φανταστικό σουτ του Παππά έξω από την περιοχή κατέληξε στα δίχτυα του Σπανού και έτσι ο Ευβοϊκός άνοιξε το σκορ. Ο Κυτίνος με μια ‘ζωγραφιά’ εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0 στο 77′. Η ομάδα του Αγίου Λουκά αντέδρασε προσωρινά στο 84′, μειώνοντας με τον Ντούντι και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, με το 2-1 όμως να μην αλλάζει και την ομάδα του Αγίου Νικολάου να φτάνει σε μια πολύτιμη νίκη, στην προσπάθεια του για παραμονή.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντωνίου Χ./Σιμιτζής-Καρβελάς.

ΓΚΟΛ: 58′ Παππάς, 77′ Κυτίνος-84′ Ντούντι.


ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Γρηγόρης Μάλλιαρης): Βαβουλιώτης, Πιτσινής, Ντούρμας, Μπαρίτας, Νάνος, Μαστροχρήστος (90′ Ανδρέου), Λύκος (90′ Καρλατήρας), Κυτίνος, Μάλλιαρης (71′ Λάμπρου), Τζάνος, Παππάς.

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σπανός, Γ. Πηλιχός, Ι. Δημολιάνης (65′ Μακρής), Νικολάου (17′ Γκαρούτσος λ.τ.), Μπόκαρης, Γανωτής, Κωτσής (65′ Τριτσώνης), Ρέτσας (46′ Ντούντι), Α. Πηλιχός (46′ Αντωνίου), Κιούσης, Κιάτος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου