Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Είπε αντίο στο Αλιβέρι με ήττα και παράπονα για τη διαιτησία

Με ήττα αποχαιρέτησε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του στη Γ' Εθνική ο Ταμυναϊκός. Στο τελευταίο του ματς στο Αλιβέρι (σ.σ. θα ρίξει αυλαία με δύο εκτός έδρας παιχνίδια) έχασε με 2-0 από τη Θύελλα Ραφήνας,
αλλά είχε και πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

"Υπήρξαν φορές που οι παίκτες της Θύελλας έβγαζαν την μπάλα εκτός γηπέδου και το πλάγιο δινόταν στην αντίπαλη ομάδα. Επίσης το πρώτο γκολ προήλθε από ανάποδο φάουλ. Οι παίκτες εκνευρίστηκαν, όπως και ο κόσμος..." δήλωσε μεταξύ άλλων στο egnomi.gr ο κόουτς της ευβοϊκής ομάδας Βαγγέλης Λαθουράς.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31'. Από φάουλ του Χαρακτίδη ο Μανουσάκης με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Το δεύτερο γκολ της Θύελλα επιτεύχθηκε στο 50' από την άσπρη βούλα. Ο Β. Καρατζάς ανέτρεψε τον Ντόσκα και ο Χαρακτίδης με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 0-2.

Στο Β' ημίχρονο οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν περισσότερο ορθολογικές και "κατάφερε" (τον άφησαν δηλαδή) να παίξει μπάλα και ο Ταμυναϊκός.
Οι Αλιβεριώτες θα μπορούσαν σε δύο περιπτώσεις να ξαναμπούν στο ματς, αλλά ο Αναστασίου στο 55' και ο Ζάχι στο 59' σημάδεψαν το δοκάρι.

Ντεμπούτο έκανε με τους Αλιβεριώτες ο 15χρονος Σκανδάλης

Για τον Ταμυναϊκό ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, αλλά και στην Γ' Εθνική έκανε ένας 15χρονος (γεν. 2003), ο Κώστας Σκανδάλης. 
Ο Ταμυναϊκός, το Σάββατο 24 Μαρτίου, ταξιδεύει στο Άργος για να αντιμετωπίσει τον Παναργειακό στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής.

Διαιτησία: Κοσμάς Ιωαννίδης (Πειραιάς), Φαγκρίδας (Πειραιάς)-Ψύλλος (Λέσβος).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Λαθουράς): Μπάρδης, Κρόκος (60' Μάλλιος), Πιλάτης, Β. Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Ζάχι, Κ. Καρατζάς (74' Σκανδάλης), Καρράς, Κούρτης (82' Μπασινάς), Ραμπαβίλας (46' Ν. Μήτρου), Ανδρ. Μήτρου.   
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Ντόσκας (75' Ζέκιο), Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (92' Σαντίκου), Αράπης, Μπουτάκης, Δημητρίου (88' Καραπάνος), Σουλτανίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου