Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Δεν θα πάμε στη Μυτιλήνη, αν και ζητήσαμε να γίνει το ματς την Παρασκευή

Οριστική είναι η απόφαση του προέδρου του Ταμυναϊκού Τάσου Κατσινόπουλου να μην ταξιδέψει η ομάδα του Αλιβερίου στη Μυτιλήνη για το παιχνίδι με τον Αιολικό την Κυριακή. Η ομάδα του Αιολικού θα πάρει το ματς με 3-0 στα χαρτιά, ενώ θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί
από τον Ταμυναϊκό (το -2 δεν ισχύει για του χρόνου).

Το egnomi.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο, τον Τάσο Κατσινόπουλο, ο οποίος είπε: «Δεν ήταν εύκολο να βρούμε εισιτήρια ακτοπλοϊκά, αλλά και αεροπορικά σε προσιτές τιμές το Σάββατο. Είναι όλα γεμάτα. Με το αεροπλάνο θα κόστιζε 260 ευρώ το άτομο. Ζητήσαμε να γίνει το ματς την Παρασκευή. Ηρθαμε σε επικοινωνία με τον Αιολικό. Δεν είχε πρόβλημα, αλλά η ΕΠΟ δεν ενέκρινε το αίτημά μας».

Σε ερώτηση για το κόστος του ταξιδιού ο κ. Τάσος Κατσινόπουλος ανέφερε: «Περίπου 6000 ευρώ θα μας στοίχιζε. Σίγουρα θα μας επιβληθεί πρόστιμο, αλλά είναι λιγότερο απ' τα χρήματα που θα γλιτώσουμε».

Για το ηθικό σκέλος της ιστορίας, απ' τη στιγμή που ο Αιολικός δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά τη σωτηρία του και μπορεί να αντιδράσουν οι υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για την παραμονή, ο πρόεδρος του Ταμυναϊκού απάντησε: «Και θα πληρώσουμε εμείς 6 χιλιάρικα για να μην μας κακοχαρακτηρίσουν; Και τί πιθανότητες έχει ο Ταμυναϊκός και ο κάθε Ταμυναϊκός που είναι αδιάφορος και παίζει κόντρα σε μία ομάδα εκτός έδρας η οποία με νίκη σώζει την παρτίδα; Εδώ που τα λέμε καταδικασμένοι θα πηγαίναμε...».

H ΕΠΟ όρισε διαιτητές

Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι η ΕΠΟ όρισε για το ματς διαιτητική τριάδα με «άρχοντα» τον Δημήτρη Δραγάτη από τη Χαλκιδική.

Ο Τάσος Κατσινόπουλος έπεσε από τα σύννεφα, λέγοντας: «Πως είναι δυνατόν, έχουμε ενημερώσει την Ομοσπονδία και μας ήρθε απάντηση ότι το παιχνίδι θα ματαιωθεί. Προφανώς ούτε ο διαιτητής θα πάει (γέλια)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου