Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Η προσφορά στην υπηρεσία των παιδιών μας

Αυτό το διάστημα έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια από τους συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και των Διευθυντών των σχολείων του Αλιβερίου, για να αναβαθμιστούν οι εγκαταστάσεις άθλησης των σχολείων προς όφελος των παιδιών.
Συγκεκριμένα να οριοτεθούν οι χώροι γηπέδων Βόλεϊ.
Σε αυτή την προσπάθεια αρωγός ο γνωστός μας για την εθελοντική του ευαισθησία, αλλά και την αγάπη του για το άθλημα του βόλεϊ, όντας παλαιός παίκτης και προπονητής σήμερα του Α.Ο.Αστέρα Αλιβερίου, Βαγγέλης Αργύρης.
Η αρχή έγινε με το 2ο Δημοτικό Σχολείο και έπεται συνέχεια, με σκοπό όλα τα σχολεία του Αλιβερίου να αποκτήσουν χώρο για βόλεϊ. 
Στο δελτίο τύπου του 2ου δημοτικού σχολείου το οποίο ανάρτησε στην ιστοσελίδα του, διαβάζουμε τα παρακάτω για το γεγονός. 
"Με την οικονομική συνδρομή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων που εξασφάλισε το απαραίτητο χρώμα διαγράμμισης, και τη συμμετοχή του γονέα του σχολείου μας και προπονητή της ομάδας βόλεϊ του Αστέρα Αλιβερίου κ. Αργύρη Ευάγγελου, οριοθετήθηκε ο χώρος του γηπέδου βόλεϊ και τοποθετήθηκαν οι στυλοβάτες του φιλέ. Έτσι, από σήμερα το γήπεδο είναι έτοιμο για να αξιοποιηθεί από τους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής στο μάθημά τους. Εκ μέρους των μαθητών/μαθητριών και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν και σε αυτήν την προσπάθεια για αναβάθμιση του εξοπλισμού των εγκαταστάσεών μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου