Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Έμεινε έξω από τον θεσμό του Κυπέλλου ο Άρης Αγίου Ιωάννη

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ευβοίας, πέρασε ο Α.Ο.Δύστου όπου επικράτησε μέσα στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη με 4-0 επί του Άρη, σε ένα αγώνα όπου η ομάδα του Δύστου ήταν καλύτερη και πέτυχε από δύο γκολ
σε κάθε ημίχρονο. Από τα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και στο 35' άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Αντώνενα 0-1. Στο 43' ο αρχηγός Παναγιώτης Ηλίας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-2. 
Στο 65' ο Αποστόλης Πιλάτης μετά από κεφαλιά πάσα του Πηλιχού Άρη διαμόρφωσε το 0-3. Στο 75' μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Αντώνενα -Πιλάτη ο πρώτος με πλασέ ολοκλήρωσε την νίκη πρόκριση του Δύστου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν φιλότιμα και πίεσαν αλλά η καλά οργανωμένη αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων δεν τους επέτρεψαν να απειλήσουν την εστία του Μπαρόλα.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Νικολάου-Σέρρας.

ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ: Β. Αντώνενας, Μεγαρίτης, Σπανός (46' Φελέρης), Μακρύγιαννης, Μάλλιος, Πολύχρονος, Θεοδωρακόπουλος, Παναγιάρης, Πανοβασίλης, Πάσχου, Σίμωσης (80' Περούλιας).


Α.Ο.ΔΥΣΤΟΥ: Μπαρόλας, Τριανταφύλλου, Πέππας (80' Νικολάου), Τσάλας, Μαστροκώστας, Ηλίας (70' Κιούσης), Φωτιάς, Απ.-Παν. Πιλάτης, Αρ. Πηλιχός, Γ. Αντώνενας, Σπ. Πιλάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου