Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Πρεμιέρα με ήττα μέσα στον Άγιο Λουκά για τους "Λιγνιτωρύχους"

Νικητής έφυγε ο Α.Ο.Καρύστου μέσα από τον Άγιο Λουκά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο να έχουν
τον έλεγχο του αγώνα και σημείωσαν τρία γκολ. Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Μπόκαρη βελτιώθηκαν, προσπάθησαν, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά οι φιλοξενούμενοι με σωστή διαχείριση δεν επέτρεψαν απειλές για την εστία τους.

Οι φάσεις του αγώνα: Στο 6' λεπτό της αναμέτρησης ο Ζανί με ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας έβγαλε τον Κασέμι απέναντι από τον Τζανή και αυτός με άψογο πλασέ έκανε το 0-1. 17' λεπτό εκτέλεση κόρνερ για την Κάρυστο λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα του Αγίου Λουκά η μπάλα χτυπάει στο στήθος του και καταλήγει στα δίχτυα 26' λεπτό ωραία μπαλιά του Μπόκαρη στον Κασέμι αυτός πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει λίγο έξω από την εστία του Τζανή. 
Στο 42' Δυνατό σουτ του Ξύγγη λίγο έξω. 44' τετ α τετ του Τούρλα πλασάρει άψογα τον Παναγιαρη 0-3. 49' ωραία μπαλιά του Μεταξά βρήκε το Γιαννούλη σε καλή θέση αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Στην συνέχεια δεν υπήρξαν αξιόλογες φάσεις και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Α.Ο.Καρύστου νικητή. 

Α.Ο. Αγίου Λουκά: Γ Μπόκαρης. Τζανής, (34' Παναγιάρης), Τριτσώνη, Ξύγγης,Μπιμπίκας, (38' Καλαμιώτης), Καρατζάς, Μεταξάς Α, Σταμέλος, Κιούσης, Γιαννούλης, Μεταξάς, Ρέτσας, (63' Κιούσης). 
Α.Ο.Καρύστου: Γ Τζόκας. Κότσαρης, Παπασταματίου, Καράβολας, Σφυρίδης, Ματζώρος, Μπιθικούκης, (54' Φραγγής), Ζανί, Ρέτσας, (46' Μπούσουλας), Κασέμι, (71' Ρουκλιώτης Γ), Μπόκαρης, (69' Ρουκλιώτης Ι), Σούρλας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου