Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Νικηφόρο ξεκίνημα στην επιστροφή του στην Α' ΕΠΣΕ

Ο Ταμυναϊκός επέστρεψε στην Α' ΕΠΣΕ μετά την περιπέτειά του στη Γ' Εθνική και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0 της Καστέλλας. Οι γηπεδούχοι καθάρισαν νωρίς το ματς, καθώς με την συμπλήρωση
του 26ου λεπτού ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0.
Στο 15' ο Λεωνίδας Πιλάτης έκανε το 1-0 για τους Αλιβεριώτες, ενώ στο 26' με ανάποδο ψαλιδάκι ...αλά Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 2-0 ο Γιάννης Λάμπρου (στη φωτό με τη φανέλα του Ελλησπόντου) και έβαλε για τα καλά την ομάδα του στη θέση του οδηγού.

Η Καστέλλα που αγωνίστηκε έχοντας στον πάγκο το νέο της προπονητή, Γιάννη Μπασούκο, δεν κατάφερε στη συνέχεια να πετύχει κάποιο τέρμα και να ξαναμπεί στο ματς ...και μοιραία οδηγήθηκε στην ήττα. Θα είναι μία δύσκολη σεζόν για την Καστέλλα όπου θα παλέψει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Διαιτησία: Βελέντζας, Τσιφλάκος - Μητρολιός.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Φωτόπουλος, Λ. Πιλάτης, Κουτσαυλής, Β. Αναστασίου, Μ. Αναστασίου, Κρόκος (74' Λουκάς), Πομάρες (63' Κ. Πιλάτης), Λάμπρου (80' Κ. Καρατζάς), Ποδαράς (88' Κροκόδειλος), Βρέττος.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Γιάννης Μπασούκος): Καραχάλιος, Θ. Γραμματικόγιαννης, Οσμάνι, Τριανταφύλλου, Παυλίδης, Κουβούσης (34' Δ. Χασάνδρας), Αρχοντούλης (77' Λεοντής), Μαρίνος (46' Ξύγκης), Βλάσσης, Α. Γραμματικόγιαννης, Δεληγιώργης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου