Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Πρώτη εντός για τις νεάνιδες του Αστέρα Αλιβερίου στο βόλεϊ με καλή εμφάνιση (Pics)

Το πρώτο παιχνίδι στο κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου για τις νεάνιδες του τμήματος βόλεϊ του Αστέρα Αλιβερίου, αυτό της 2ης αγωνιστικής για την Α' φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων του Α' ομίλου,
πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 12:30 μ.μ., με την έμπειρη ομάδα του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης. Οι νεάνιδες του Αστέρα έκαναν αρκετά καλή εμφάνιση, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον, κάτι που αναγνωρίστηκε και από τους αρκετούς φιλάθλους οι οποίοι βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου, χειροκροτώντας της αθλήτριες της ομάδας του Αλιβερίου. 
Ένας ωραίος αγώνας με εναλλαγή συναισθημάτων και σκορ για τις δυο ομάδες, με πολλές φάσεις που κράτησαν το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Το πρώτο σετ ήταν για τον Απόλλωνα ο οποίος το κατέκτησε 25-13 σε 17 λεπτά, ενώ το δεύτερο σετ ήταν για τα κορίτσια του Αστέρα με 26-24 σε 23 λεπτά. Στο 3ο και το 4ο σετ επικράτησε η ομάδα του Απόλλωνα, κάνοντας λιγότερα λάθη, έχοντας περισσότερη εμπειρία, με 25-21 σε 20 λεπτά & 25-14 σε 18 λεπτά αντίστοιχα.
Την επόμενη αγωνιστική 3η κατά σειρά, ο Αστέρας παίζει εκτός με τον Γ.Σ. Κηφισιάς "Ο Ηρακλής", στο Ζηρίνειο Γυμναστήριο, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 10:00 π.μ.. Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι Βολεϊμπολίστριες του Απόλλωνα Σμύρνης είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν στον όμορφο Κάραβο και να δουν τις ομορφιές της παραλίας του Αλιβερίου.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια των δυο ομάδων για το πλούσιο θέαμα που προσέφεραν και τους προπονητές τους Αργύρη Ευάγγελο & Κιάσσο Εμμανουήλ για την δουλειά που κάνουν στις ομάδες τους.



Διαιτητές: Κέκερης Γιώργος-Αλτίπαρμακ Δημήτρης

ΣΕΤ ΑΓΩΝΑ:
Α.Ο. Αστέρας '80 Αλιβερίου:   1 | 13 26 21 14
Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης:           3 | 25 24 25 25

Α.Ο. Αστέρας '80 Αλιβερίου:(ΑΡΓΥΡΗΣ Ε.)-Μπάνου Κ., Μαρκόγλου Δ., Ρέτσα Π., Μακρύγιαννη Ζ., Ντούρα Σ., Κρόμπα Κ., Αργύρη Μ..
Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης:(ΚΙΑΣΣΟΣ Ε.)-Αναστασίου Α., Γεωργά Κ., Λουκάτου Γ., Βωβού Ε., Μήτση Ζ., Σδραβοπούλου Α., Μήλου Κ., Σιλιγάρδου Ι., Χναράκη Α., Φιλαΐτη Μ., Βασιλείου Μ., Τσάκωνα Μ., Χαϊτάλη Κ., Κοτροκόη Κ..




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου