Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Σπουδαίο διπλό στις Κονίστρες ο Α.Ο. Αγίου Λουκά

Δύσκολη και παλικαρίσια νίκη για την ομάδα του Αγίου Λουκά με σκορ 0-1, απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα των Κονιστρών. Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να πει κανείς πως κρίθηκε, από δυο εκτελέσεις φάουλ,
μια για κάθε ομάδα. Σίγουρα η ομάδα των Κονιστρών θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο αν ήταν λίγο ακόμη πιο εύστοχη στην τελική της προσπάθεια. 
Με την έναρξη του αγώνα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν, αφού μόλις στο 4ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τσάλα να βρίσκεται τετ α τετ απέναντι από τον Αγγελόπουλο. Το πλασέ του όμως πέρασε ελάχιστα άουτ. Στην συνέχεια της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και έχασαν δυο σημαντικές ευκαιρίες. 
Στο 15ο λεπτό από λάθος διώξιμο της άμυνας ο DRAGOTI βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν την σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Πετρογιάννης βρέθηκε απέναντι από τον Παναγιάρη με τον τελευταίο να διώχνει την μπάλα με τα πόδια. Με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων εξουδετερωμένο, η μπάλα επέστρεψε στα πόδια του Πετρογιάννη αλλά το πλασέ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Με σκορ 0-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. 
Με την έναρξη της επανάληψης ήταν η σειρά των γηπεδούχων να αιφνιδιάσουν, αλλά το δυνατό σουτ του DRAGOTI από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγλειψε το κάθετο δοκάρι του Παναγιάρη. Στο 52ο λεπτό ωραίο γύρισμα του Σταμέλου με την μπάλα να περνάει παράλληλα από το τέρμα, όμως κανείς παίκτης δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα. 
Στο 71ο λεπτό σημειώθηκε και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Μεταξά Τ. πετάχτηκε στο πίσω δοκάρι ο Κιούσης και με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 0-1. 
Έτσι στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο της αναμέτρησης, μαζί με τα έξι λεπτά των καθυστερήσεων, το παιχνίδι απόκτησε μια άγρια ομορφιά. Με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει συνέχεια και την κάθε φάση να μυρίζει γκολ. Για να φτάσουμε στο 95ο λεπτό της αναμέτρησης και τους γηπεδούχους να κερδίζουν φάουλ λίγο πιο έξω από την μεγάλη περιοχή. Ένα φάουλ που το εκτέλεσε με πολύ δύναμη ο Πετρογιάννης και ενώ όλο το γήπεδο φώναξε κυριολεκτικά γκολ, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε άλλη άποψη. Με εντυπωσιακή εκτίναξη και με την άκρη των δαχτύλων του κατάφερε να βρει την μπάλα, να την στείλει κόρνερ και να χαρίσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Α.Ο. Κονιστρών: (Τάσος Βέκιος) Αγγελόπουλος, Κόκκος (89' Καραγιάννης), Κολτσινάκου, Μούντριχας Σ, Μούντριχας Α,(55' Σπύρου), Μανέτας, Κατσής, Πετρογιάννης, Πόγκας, (89' Σέγκος), Ντραγκότι, Πίγκος. 
Α.Ο. Αγίου Λουκά:  (Μπόκαρης Γ.) Παναγιάρης, Ρέτσας, Τριτσώνης, Μπιμπίκας,(53' Γιαννούλης), Καρκαλέτσης,(33' Ξύγγης),Μεταξάς, Σταμέλος, (90' Νικολάου), Τσάλλας, Δρίτσουλας, Μεταξάς Δ, Κιούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου